13.6 C
Trikala
Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024

“Τυφώνας” χτύπησε τα Τρίκαλα-πρωτόγνωρες εικόνες που τρομάζουν (2 νέα ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Με μία πρωτόγνωρη κατάσταση, με πολύ ακραία καιρικά φαινόμενα, ήρθε  χθες αντιμέτωπη η Τρικαλινή κοινωνία.

- Advertisement -

Ο χαρακτηρισμός  “Τυφώνας” νομίζουμε πως αντιπροσωπεύει πλήρως αυτή την κατάσταση που έζησαν χθες το απόγευμα στα Τρίκαλα. Κι αν δεν ήταν τυφώνας, τότε μπορούμε να μιλήσουμε για 2 φοβερά μπουρίνια, το ένα μετά το άλλο, να ρίχνει τόνους νερού και συνοδεύονταν με δυνατούς ανέμους που έτρεχαν με πολλά χιλιόμετρα.

Τα Τρίκαλα για πρώτη φορά στα χρονικά βρέθηκαν στο μάτι του κυκλώνα και χτυπήθηκαν ανελέητα. Πλημμυρισμένοι δρόμοι που μετατράπηκαν σε ποτάμια, σπασμένα και ξεριζωμένα δέντρα, ζημιές από την χαλαζόπτωση στους δήμους Πύλης και Τρικκαίων, καταπτώσεις βράχων και κατολισθήσεις στον ορεινό όγκο.

(ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ να δείτε το χθεσινό πρώτο δημοσίευμα του trikalaola.gr με βίντεο και φωτογραφίες).

Κάθε στιγμή που περνάει μαθαίνουμε και για κάποιο νέο συμβάν, αποτέλεσμα της θεομηνίας.

Ενδεικτικά αναφέρουμε: Χθες βράδυ στο 2ο παρατεταμένο χτύπημα του μπουρινιού, έγινε διακοπή της κυκλοφορίας στην Μετεώρων, μετά τη διασταύρωση προς Πύργο. Μία μπάρα στη διάβαση είχε σπάσει και τα φανάρια δε λειτουργούσαν. Επίσης σε ποτάμι είχε μετατραπεί η Μετεώρων κοντά στην Αλεξάνδρας. Στον Πύργο, μετά τον κόμβο προς Αγίους Αποστόλους ο δρόμος είχε πλημμυρήσει. Μία σκεπή από πολυκατοικία είχε πέσει πάνω σε αυτοκίνητο, όπως και δέντρα είχαν πέσει πάνω σε αυτοκίνητα σε άλλα σημεία.

Ανάλογα συμβάντα είναι αμέτρητα που προκλήθηκαν σε όλη την πόλη και τα περίχωρα.

Στις φωτογραφίες διακρίνονται επίσης, τα πατζούρια από οικία των Εργατικών Σωτήρας που “πυροβολήθηκαν” από το χαλάζι και σπασμένα πλατάνια παραποταμίως (Κλωτσοτήρας) στα Τρίκαλα .

Δείτε ακόμη 2 βίντεο που κατέγραψε το trikalaola.gr όπου είναι ενσωματωμένα και πλάνα που μας έστειλαν φίλοι αναγνώστες από διάφορες περιοχές και τους ευχαριστούμε πολύ.

ΤΑ 2 ΒΙΝΤΕΟ:

ΦΩΤΟ

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ