11.4 C
Trikala
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Υποβολή αιτήσεων για φιλοξενία παιδιών

Το Τμήμα Παιδικής Μέριμνας και Τρίτης Ηλικίας της Δ/νσης Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης του Δήμου Τρικκαίων, ενημερώνει τις ωφελούμενες μητέρες ότι την Παρασκευή, 25/07/2014, ξεκίνησε η υποβολή των αιτήσεων για τη φιλοξενία παιδιών και εφήβων, για το σχολικό έτος 2014-2015 ενώ η διαδικασία θα διαρκέσει έως και την Δευτέρα, 04/08/2014 και ώρα 14:00 (βάσει απόδειξης ταχυδρομείου ή εταιρείας ταχυμεταφοράς (courier)).

- Advertisement -

Για τις αιτήσεις, οι γονείς που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ 2014 – 2015 για τις εγκεκριμένες δομές του Δήμου Τρικκαίων: τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) και το ΚΔΑΠ ΜΕΑ (Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία), θα πρέπει να ”κατεβάσουν” την αίτηση από την ιστοσελίδα της EETAA ”www.eetaa.gr”, να την συμπληρώσουν και να την στείλουν (μαζί με τα δικαιολογητικά) ΜΟΝΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΑ ή ΜΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΑΣ (CΟURIER) προς την EETAA Α.Ε., ΓΡΑΦΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, Αλ. Παπαναστασίου 33, 5ος όροφος – 41222, Λάρισα και με την ένδειξη: «ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ».

Αιτήσεις που θα υποβληθούν με οποιονδήποτε τρόπο μετά την παραπάνω ημερομηνία και ώρα, θα απορρίπτονται ως εκπρόθεσμες και δεν θα αξιολογούνται. Τα δικαιολογητικά Όλες οι μητέρες, μαζί με την «Αίτηση Συμμετοχής – Δήλωσή» τους, θα υποβάλλουν ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ή ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ των παρακάτω δικαιολογητικών. Επίσης, η ΕΕΤΑΑ έχει κάνει γνωστό ότι παρά την κατάργηση της επικύρωσης των αντιγράφων στο δημόσιο, οι μητέρες θα πρέπει να τα επικυρώσουν πριν στείλουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Η ενημέρωση προς τις ωφελούμενες μητέρες για την δράση «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ» 2014–2015, θα μπορεί να παρέχεται έως και τις 04/08/2014 (την καταληκτική δηλαδή, ημερομηνία υποβολής αιτήσεων και δικαιολογητικών),στα τηλέφωνα: 24310   63 215 / 73 888.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ