Trikalaola.gr | ΕΙΔΗΣΕΙΣ, VIDEOS, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, Α��ΛΗΤΙΚΑ, ΣΧΟΛΙΑ

LIVE trikalaola.gr Παρέλαση 25ης Μαρτίου 2014Ο Λάππας βγήκε στην… επίθεση!

απο trikalaola
Ο δήμαρχος Τρικκαίων Χρήστος Λάππας με δυο αιχμηρές επιστολές απαντά στην εταιρεία «Κλιάφα» και στον Στέφανο Παιδή, αναλυτικά:

Διά του οσίου και του ανουσίου
Η εταιρεία ΚΛΙΑΦΑ αποφάσισε να με στοχοποιήσει για λόγους που ακόμα δεν μπορώ να κατανοήσω, επιστρατεύοντας στο οπλοστάσιό της, έωλους ισχυρισμούς, κακοήθειες και ψεύδη.
Ακριβώς, κύριοι συντάκτες των επιστολών, επειδή εκφράζετε μία εταιρεία με παράδοση 90 χρόνων, θάπρεπε να προσεγγίζετε τα γεγονότα με σύνεση και φιλαλήθεια.
Αντιπαρέρχομαι λοιπόν το προβοκατόρικο, για τον πρώτο πολίτη των Τρικάλων, με τη γνωστή ανήθικη μέθοδο «της κλωτσιάς προς τα πάνω» προσπαθώ, πέρα από τις θεσμικές μου υποχρεώσεις, να μην μακρύνω το καλάμι της εξουσίας. Αυτό δεν άλλαξε τη ζωή μου από τότε που είμαι Δήμαρχος.
Αλλά ας κρίνουμε τα γεγονότα.
Δεν υποστήριξε κανένας από όσα γνωρίζω , ότι σας προτάθηκε φέτος να συμμετάσχετε σε διαγωνισμό απορώ γιατί το επικαλείσθε.
Από το e-trikala με διαβεβαιώνουν ότι τις δύο προηγούμενες χρονιές έγιναν ανάλογες συζητήσεις, χωρίς όμως αποτέλεσμα, αναρωτιέμαι λοιπόν υποψιασμένος γιατί δεν μου εκφράσατε τα όποια παράπονα σας, πριν φθάσετε στις ανοιχτές καταγγελίες σας!
Απεναντίας, παραποιώντας την πραγματικότητα, ότι πέρυσι αναψυκτικό «εμφιαλωνόταν στον Μύλο των Ξωτικών» ισχυρίζεσθε ότι παραπλανήσαμε τους καταναλωτές, και από μεγαθυμία δεν καταγγείλατε το γεγονός.
Η αλήθεια δεν είναι έτσι, είναι τελείως διαφορετική.
Γράφαμε λοιπόν πέρυσι ότι: «Γεύση, ατμόσφαιρα και άρωμα Χριστουγέννων… Χαμόγελο, αγάπη, παιγνίδι, ελπίδα… Εμφιαλώνεται στον «Μύλο των Ξωτικών». Και σε διπλανή στήλη: Παράγεται και συσκευάζεται στην Ελλάδα ΕΠΑΠ ΑΕ στην Λεπτή Ορεστιάδας. (επισυνάπτεται η ετικέτα).
Μου είναι δύσκολο, τι να υποθέσω: εμπάθεια, σύγχυση αθλιότητα που δεν έχει τελειωμό, ή «δια του οσίου και του ονοσίου»
Επιπροσθέτως θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι δεν υπάρχουν μυστικά, ούτε εμπορικά ούτε άλλα μυστκά και η διαχείριση του θεματικού πάρκου του Μύλου των Ξωτικών, ήταν και θα είναι στη διάθεση των μελών του Δ.Σ. της e-trikala και του Δημοτικού Συμβουλίου με όλες τις λεπτομέρειες του. Οι καχυποψίες και τα υπονοούμενα λάθος πόρτα διάλεξαν να χτυπήσουν.
Λόγω χώρου δεν θα σχολιάσω τις μίζερες και αποσπασματικές απόψεις των συντακτών της ανακοίνωσης για την τόνωση της τοπικής επιχειρηματικότητας, ας διαβάσετε πιο προσεκτικά τις διαφορετικές απόψεις και θέσεις των επαγγελματιών της πόλης και της ευρύτερης περιοχής.
Τέλος αδυνατώ να παρακολουθήσω τις κακόγουστες φαντασιώσεις των συντακτών για λογικές «all-inclusive κλπ από την πλευρά του Μύλου των Ξωτικών. Δεν θα γίνω συνοδοιπόρος, ούτε καν συνομιλητής σε εμπαθή και χαμηλής πτήσεως σενάρια.
Έλεος πια! Ξεπεζέψτε λιγάκι από τον εγωκεντρισμό σας.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΝΤ. ΛΑΠΠΑΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ

«Ξένος» και ξένος
Ο κ. Στέφανος Παιδής, σ’ ένα ξέσπασμα εμπάθειας, κρυφορατσισμού (χρυσαυγίτικης ανατριχίλας ως οιονεί προοδευτικός) σχεδόν μου απαγορεύει ως ξένος σ’ αυτή την πόλη ν’ ασχοληθώ με το ζήτημα της λαϊκής αγοράς. Του υπενθυμίζω λοιπόν ότι αν και «Ξένος» σ’ αυτή την πόλη, γνωρίζω πολύ καλά, όλες τις προσπάθειες που έγιναν από τον αείμνηστο Θανάση Τριγώνη έως και σήμερα για την επίλυση του ακανθώδους προβλήματος της Λαϊκής Αγοράς. Η σημερινή Δημοτική Αρχή φιλοδοξεί να λύσει το πρόβλημα, και μάλιστα με την καλύτερη δυνατή συναίνεση. Αν και κατά Στεφ. Παιδή «Ξένος», δεν είμαι ξένος στα προβλήματα της πόλης και της περιοχής. Είμαι όμως ξένος, σε μικροκακίες και σκόπιμες ημιμάθειες, μια και ο κ. Στέφανος Παιδής γνωρίζει ότι την απόφαση της όποιας τύχης της Λαικής Αγοράς θα την πάρει το Δημοτικό Συμβούλιο και ο Δήμαρχος που τον εξέλεξαν σ’ αυτή τη θέση οι πολίτες των Τρικάλων. Είμαι ακόμη ξένος κ. Παιδή στα «ποικίλα συγκοινωνούντα δοχεία» υπηρεσιών και ιδιωτών – επαγγελματιών. Ξένος είμαι ακόμα σε υπογραφές χιλιάδων τόννων αμμοχάλικου για την «ισοπέδωση» έκτασης στον Πύργο, που κατά περίεργο τρόπο είχε παραχωρηθεί από προηγούμενη Δημοτική Αρχή –φιλέτο κανονικό- στον κ. Παιδήγια ιδιωτική εκμετάλλευση στο χώρο του Αθλητισμού. Με όλα τα παραπάνω όχι απλά είμαι ξένος αλλά γίνομαι «Τούρκος». Κατανοώ τη στενοχώρια του κ. Παιδή, αλλά δεν έγινα δήμαρχος ούτε για να λέω σ’ όλα ναι, ούτε να κλείνω τα μάτια, σε κάποια σαν τα παραπάνω.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΝΤ. Λαππας ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 09 Δεκέμβριος 2013 16:50

Επικοινωνήστε μαζί μας

  • Υπεύθυνος Δημ.Σχέσεων Νίκος Σαλέπης
  • Add: Τρίκαλα, Ελλάδα
  • Tel: 6976658568
Είστε εδώ: ΕΙΔΗΣΕΙΣ Ο Λάππας βγήκε στην… επίθεση!