21.9 C
Trikala
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Γέμισε χαμόγελα χθες το Πνευματικό Κέντρο στην ορκωμοσία απόφοιτων φοιτητών ΤΕΦΑΑ των Τρικάλων (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Κατάμεστο το Πνευματικό Κέντρο του δήμου Τρικαίων, χθες (Τρίτη 29 Μαρτίου 2016) το μεσημέρι στην ορκωμοσία των φοιτητών των ΤΕΦΑΑ Τρικάλων. Η τελετή ορκωμοσίας του Τμήματός, έγινε παρουσία του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Καθηγητή κ. Γεωργίου Πετράκου και του Κοσμήτορα της Σχολής, Καθηγητή κ. Γιάννη Κουτεντάκη.

- Advertisement -

Παρευρέθηκαν επίσης, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, ενώ ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε ο Υποστράτηγος κ. Δημήτριος Μπίκος, πρώην διοικητής της ΣΜΥ.

Αποφοίτησαν 5 Υποψήφιοι Διδάκτορες, 28 μεταπτυχιακοί φοιτητές των Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τμήματός μας, «Άσκηση & Υγεία», «Ψυχολογία της Άσκησης» & «Εφαρμοσμένη Κινησιολογία στις Ένοπλες Δυνάμεις» και 20 προπτυχιακοί φοιτητές, οι οποίοι ολοκλήρωσαν με επιτυχία τον κύκλο σπουδών τους στην εξεταστική Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου 2016.

Δείτε το βίντεο του trikalaola.gr και λίγες ενδεικτικές φωτογραφίες και οι υπόλοιπες φωτογραφίες που είναι πάρα πολλές θα δημοσιευτούν άλλη στιγμή.


 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ