21.2 C
Trikala
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Και σε Τρίκαλα – Καρδίτσα KAT’ OIKON παροχή ιατρικών υπηρεσιών προληπτικού & διαγνωστικού χαρακτήρα

ΣΟΦΙΑ ΧΑΡ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ
ΙΑΤΡΟΣ ΑΚΤΙΝΟΔΙΑΓΝΩΣΤΗΣ

- Advertisement -

Πτυχιούχος Ιατρικής Σχολής Α.Π.Θ – MSc Πανεπιστημίου Αθηνών
Παρέχονται ιατρικές υπηρεσίες προληπτικού & διαγνωστικού χαρακτήρα KAT’ OIKON

akti1
Η διενέργεια φορητών υπερηχογραφημάτων και triplex καλύπτει ένα κενό στο χώρο της υγείας, και αφορά άτομα τα οποία για οποιοδήποτε λόγο, δεν μπορούν να μετακινηθούν από το σπίτι τους, προκειμένου να εξετασθούν με τη μέθοδο των υπερήχων και των TRIPLEX.

Άτομα κλινήρη, υπερήλικες , μετεγχειρητικοί ασθενείς , ΑΜΕΑ , άτομα με κινητικά προβλήματα ή και ορισμένα επείγοντα περιστατικά μπορούν να εξυπηρετηθούν άμεσα ενώ παρέχεται η δυνατότητα παραλαβής της γνωμάτευσης αμέσως μετά το τέλος της εξέτασης.
Οι εξετάσεις πραγματοποιούνται με ειδική φορητή μονάδα υπερήχων και αφορούν υπερηχογραφήματα άνω και κάτω κοιλίας , θυρεοειδούς αδένα , μαστών , μαλακών μορίων , τραχήλου , διακολπικό γυναικολογικό υπερηχογράφημα και υπερηχογράφημα όσχεου με δυνατότητα αιμοδυναμικής διερεύνησης τυχόν εστιακών βλαβών σε οποιοδήποτε όργανο .

Επιπλέον εκτελούνται triplex αγγείων όπως καρωτίδων και σπονδυλικών αρτηριών, φλεβών και αρτηριών κάτω άκρων , για έλεγχο φλεβικής θρόμβωσης – ανεπάρκειας ή απόφραξης αρτηρίας.

Η έδρα του κέντρου Διαγνωστικής και Προληπτικής Υπερηχοτομογραφίας βρίσκεται στην πόλη της Καρδίτσας , Ανδρέα Παπανδρέου 28 ( πλησίον ΔΟΥ) .
Τηλ. Επικοινωνίας 2441 101150
ΚΙΝ 6976 612226
Ε – mail sofaposto@gmail.com
To ιατρείο διαθέτει πιστοποίηση ΙSO 9001:2008

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ