13.1 C
Trikala
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Εξαφανίστε την κούραση από τα μάτια σας

Τέσσερα μικρά μυστικά ομορφιάς

- Advertisement -

Δείχνουν τα μάτια σας κουρασμένα; Θαμπά; Ανανεωθείτε με αυτά τα μυστικά σε χρόνο dt!

1. Επενδύστε σε ένα υγρό κονσίλερ

Η κρεμώδης σύνθεσή του προσφέρει αποτελεσματική κάλυψη με μεγαλύτερη διάρκεια. Επιλέγετε κονσίλερ έναν τόνο πιο ανοιχτό από εκείνον της επιδερμίδας σας.

Οι ροδακινί αποχρώσεις είναι ιδανικές για να εξαφανίσουν τις μπλε σκιές που δημιουργούνται κάτω από τα μάτια.

Αποφύγετε οπωσδήποτε τα κονσίλερ σε κίτρινo, καθώς κάνουν το πρόβλημα ακόμα πιο έντονο: αυτά ενδείκνυνται για να καλύπτετε τις κοκκινίλες.

2. Απλώστε το με τρόπο

Το μυστικό είναι να εφαρμόζετε το κονσίλερ σε λεπτές στρώσεις για να επιτύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Βάλτε πρώτα μία μικρή δόση στα δάχτυλά σας κι έπειτα τοποθετήστε τη σε όλο το κινητό βλέφαρο και στο κάτω μέρος των ματιών, προσέχοντας μόνο να μη φτάσετε πολύ κοντά στη γραμμή των κάτω βλεφάρων γιατί υπάρχει κίνδυνος να τονιστούν περισσότερο τα σημάδια γήρανσης (ακόμα και οι εικοσάχρονες εμφανίζουν λεπτές γραμμές στην περιοχή).

Επιπλέον αποφύγετε να το εφαρμόσετε στο πόδι της χήνας. Ο λόγος; Ενδέχεται να συσσωρευτεί κάποια ποσότητα σε αυτό το σημείο κι έτσι να γίνουν πιο έντονες οι γραμμές έκφρασης.

3. Δώστε βάση στο κρυφό σημείο

Σε περίπτωση που δημιουργούνται μαύρες σκιές στην εσωτερική γωνία των ματιών σας, φροντίστε να βάλετε κι εκεί λίγο κονσίλερ συνεχίζοντας μέχρι τα πλαϊνά της μύτης.

4. Επιλέξτε τη σωστή απόχρωση σκιάς στα μάτια

Μια γκλίτερ nude σκιά εξασφαλίζει λάμψη στο βλέμμα, αρκεί να είναι λίγο πιο σκούρα από το φυσικό χρώμα της επιδερμίδας σας.

Πηγή: omorfamystika.gr

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ