22.5 C
Trikala
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Οι MASTER TEMPO μας στέλνουν SexySelfie από 4 ηπείρους!! (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

10 πόλεις. 4 ήπειροι. 15 αεροπλάνα. 42791 χιλιόμετρα. Όλα αυτά και πολλά ακόμα για τις ανάγκες του πιο εντυπωσιακού video clip της χρονιάς!

- Advertisement -

Οι MASTER TEMPO βγάζουν μαζί μας την πιο #SexySelfie του καλοκαιριού, το ολοκαίνουργιο τραγούδι που κάνει ήδη “χαμό” στα ραδιοφωνικά charts και μόλις κυκλοφόρησε το music video του σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Τσαουσόπουλο. Για τις ανάγκες του σεναρίου, ο Πέτρος γύρισε σχεδόν όλο τον κόσμο στέλνοντας #SexySelfie videos στα νέα τραγουδιστικά entries του MASTER TEMPO team, τις ταλαντούχες Αγγελική Πιερίδη & Αλεξάνδρα Καραδήμα.

Η παραγωγή ταξίδεψε σε κλασικά σημεία της Ελλάδας (Αθήνα Θεσσαλονική Καλαμπάκα Μύκονο) αλλά και σε πόλεις σε 4 διαφορετικές ηπείρους (Ευρώπη, Ασία, Αμερική & Αυστραλία) καταφέρνοντας να γυρίσουν ένα concept που ποτέ δεν έχουμε ξαναδεί για τα Ελληνικά δεδομένο. Το #SexySelfie video clip είναι ήδη στην πρώτη μέρα κυκλοφορίας του στο top των μουσικών video στο youtube για την Ελλάδα!

Από τις βροχές σε Παρίσι και Λονδίνο έως τους 42 βαθμούς θρμοκρασία του Dubai που έκαναν τις κάμερες να μην αντέχουν για πάνω από 5λεπτα γυρίσματα, ο Πέτρος και το team του κατάφεραν το ακατόρθωτο και τώρα μπορείτε κι εσείς να το απολαύσετε στις οθόνες σας!

Καραγιάννης Λουκάς


 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ