15.7 C
Trikala
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Κερδίστε μία καραμπίνα αξίας 1.440 € από το κατάστημα κυνηγετικών ειδών ΚΟΚΚΟΤΗΣ

ΓΙΑ ΤΑ 106 ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΚΟΚΚΟΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟ , ΜΕ ΚΑΘΕ ΑΓΟΡΑ ΑΞΙΑΣ 20€ ΣΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΜΑΣ ΕΙΔΗ ΠΕΡΝΕΤΕ ΕΝΑ ΚΟΥΠΟΝΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ ΑΞΙΑΣ 1440 €
Το όνομα ΚΟΚΚΟΤΗΣ εμφανίζεται στην Ελληνική αγορά, στον τομέα των κυνηγετικών ειδών, ήδη από το 1908. Ιδρυτής είναι ο ΚΟΚΚΟΤΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ. Η εταιρία προχωρά με το πέρασμα του χρόνου και η διαδοχή στα ηνία τις διοίκησης γίνεται οικογενειακά μέχρι σήμερα. Ταυτόχρονα δραστηριοποιείται σε όλο των τομέα των κυνηγετικών (όπλα κυνηγίου, φυσίγγια και είδη κυνηγίου. Έχοντας πια κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών της σε όλη την επικράτεια, η εταιρεία μεγαλώνει συνεχώς, αυξάνοντας τον κύκλο των εργασιών της. Η στάση της στην αγορά, καθιστά το όνομά της συνώνυμο της αξιοπιστίας, της εμπιστοσύνης και της εξυπηρέτησης.
Στο κέντρο των Τρικάλων υπάρχει το ιδιόκτητο κατάστημα της λιανικής πώλησης όπου ο κάθε κυνηγός μπορεί να δει την πλήρη γκάμα των προϊόντων που εμπορευόμαστε και όχι μόνο, αφού το κατάστημα μας είναι ένα από τα πιο πλήρως ενημερωμένα κυνηγετικά καταστήματα στην κεντρική Ελλάδα. Υποσχόμαστε να συνεχίσουμε τις δραστηριότητες μας με σεβασμό, ευθύνη και συνέπεια προς όλους εσάς που μας εμπιστευτήκατε μας στηρίξατε και μας οδηγήσατε εδώ σε αυτή την μακρόχρονη πορεία μας.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ