11 C
Trikala
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Επίσημο τέλος του Κουτσούρη από Κέρκυρα

Με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ, ο τέως πρόεδρός της γνωστοποίησε την παραίτησή του από μέλος του ΔΣ, «σε πολύ καλό κλίμα» κι ευχόμενος, παράλληλα, καλή επιτυχία.
Η φημολογία των τελευταίων ημερών περί αποχώρησης του Χάρη Κουτσούρη από τα διοικητικά, κατ’ αρχήν, της ΠΑΕ Κέρκυρα επιβεβαιώθηκε δια χειλέων του ιδίου!
Πιο συγκεκριμένα, πριν από ελάχιστα λεπτά (Τετάρτη, 1/10), με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ –και μέσω του πληρεξουσίου δικηγόρου του-, ο τέως πρόεδρος της Εταιρείας γνωστοποίησε την παραίτησή του «από μέλος του ΔΣ».
Σχετικά με τους λόγους, δε διευκρινίζεται κάτι. Σημειώνεται, ωστόσο, εμφατικά πως η εξέλιξη έγινε «σε πολύ καλό κλίμα», με τον κ. Κουτσούρη, μάλιστα, να εύχεται κάθε επιτυχία στην ομάδα και να ευχαριστεί όλους τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε κατά την παρουσία του σ’ αυτήν. Αναλυτικά, η δήλωσή του:
«Ο υπογράφων την παρούσα, Χαρίτων Κουτσούρης του Σπυρίδωνα, ΔΗΛΩΝΩ ότι υπέβαλα την παραίτησή μου από μέλος του ΔΣ της ΑΟΚ ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ και αποχωρώ από την ομάδα. Η αποχώρησή μου έγινε σε πολύ καλό κλίμα, εύχομαι δε στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, τους ποδοσφαιριστές και την τεχνική ηγεσία, καλή επιτυχία στην προσπάθειά τους και ευόδωση των στόχων τους.
Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια και εύχομαι το καλύτερο για την ΠΑΕ.

- Advertisement -

corfusports.gr

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ