13.7 C
Trikala
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Κατσαντώνης: Καλύτερες μέρες για τον ΑΟΤ

Για τη σημασία της ανόδου στη Football League και όχι μόνο μίλησε στη mikriliga.com ο γενικός αρχηγός των Τρικάλων, Ζήσης Κατσαντώνης.

- Advertisement -

Γλυκό φινάλε σε δύσκολη έδρα έτσι;
«Η αλήθεια είναι ότι πηγαίναμε να παίξουμε ένα δύσκολο παιχνίδι έχοντας βαθμολογικό ντεσαβαντάζ. Οι παίκτες έκαναν την υπέρβαση και κατέκτησαν τον τίτλο, μετά από πολλές δυσκολίες στη διάρκεια της σεζόν. Τα κατάφεραμε όμως».

Υπήρξε κάποια στιγμή που απογοητεύηκε η ομάδα κατά τη διάρκεια της σεζόν;
«Πιστεύαμε στις δυνατότητες των παικτών. Κάποια αποτελέσματα μας πείσμωσαν και μας έκαναν πιο δυνατούς, θα έλεγα».

Αγγαρεία ή όχι ο τελικός του Super Cup;
«Όπως είχαμε πει και στην αρχή της σεζόν, τα Τρίκαλα διεκδικούν κάθε τίτλο και κάθε τρόπαιο. Κάναμε την αρχή με το Κύπελλο Γ’ Εθνικής, συνεχίσαμε με την κατάκτηση του πρωταθλήματος και πάμε τώρα για το Super Cup. Τα Τρίκαλα δεν υποβαβμίζουν κανένα θέσμό».

Αν μη τι άλλο μεγάλη υπόθεση η επιστροφή στον ποδοσφαιρικό χάρτη, τι σημαίνει για την ομάδα και την πόλη η άνοδος;
«Η πόλη, εδώ και 4 χρόνια, και η ομάδα ήταν στην αφάνεια. ο κόσμος ήθελε την ανάσταση της ομάδας, η παρουσία αξιόλογων προσώπων και του προέδρου φυσικά, έφεραν την ομάδα στην Football league, σε μια κατηγορία που γεννά προσδοκίες για το τρικαλινό ποδόσφαιρο».

Για το φινάλε ο κ. Κατσαντώνης, ανέφερε: «Να μην παραλείψουμε και την συνεισφορά του χορηγού της ομάδας κ. Κουτσούρη που στάθηκε αρωγός στην προσπάθεια μαζί με τον πρόεδρο Παρδάλη και το ΔΣ».

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ