«Μάχη Πόρτας και ανάβαση Ελάτης»από τον ποδηλατικό Σύλλογο Τρικάλων

Με μεγάλη επιτυχία και με σύμμαχο τον καλό καιρό διεξήχθη το προηγούμενο Σαββατοκύριακο 6 και 7 Οκτωβρίου ο διπλός αγώνας, που διοργάνωσε ο Ποδηλατικός Σύλλογος Τρικάλων. Το Σάββατο η εκκίνηση δόθηκε στο δρόμο πίσω από το δημαρχείο της Πύλης και στις 11:00 το πρωί οι μικρές κατηγορίες αθλητών, πολλών ποδηλατικών συλλόγων απ’ όλη την Ελλάδα, ήταν έτοιμοι προς διάκριση στην γραμμή εκκίνησης του αγώνα. Ακολούθησαν οι υπόλοιπες κατηγορίες για τους αθλητές όλων των συλλόγων και ο τερματισμός του τελευταίου αθλητή έγινε λίγο πριν νυχτώσει. Στον αγώνα του Σαββάτου με την επωνυμία « Μάχη της Πόρτας» οι αθλητές του συλλόγου μας πήραν τις ακόλουθες θέσεις…

Μίνι μεγάλα κορίτσια: Ντάκου Ευαγγελία 3η Σούλιου Καλλιόπη  4Η , μίνι μεγάλα αγόρια, Ζιντζόβας Κωνσταντίνος 10ος . Παμπαίδες: Τσατσαρώνης Κωνσταντίνος 4ος ,Λαγός Περικλής 6ος ,Μπέντας Γρηγόρης 8ος ,Τυφαρίκης Άγγελος 10ος ,Μπαλός Κωνσταντίνος 12ος, Ποτήρης Νικόλαος 15ος , Ντανοβασίλης Χρήστος 17, Ντάκος Απόστολος 18, Καρατζούνης Νικόλαος 19. Παίδες: Κουτσιβέτας Κωνσταντίνος 6ος , Μαχαιράς  Κωνσταντίνος 8ος. Όπεν Ανδρών: Κουστογλούδης  Χαρίσης 18ος. Μάστερ Α: Βαρσάνης Γεώργιος 11ος.Μάστερ Β: Αλεξίου Δημήτριος 17ος. Όλες οι συμμετοχές του αγώνα για το Σάββατο ήταν  114.

Την Κυριακή 7 Οκτωβρίου στις 11:00 το πρωί η εκκίνηση για την «Ανάβαση Ελάτης» δόθηκε στο δρόμο μπροστά από το δημαρχείο Πύλης. Μια υπέροχη φθινοπωρινή διαδρομή, που κάθε χρόνο αποζημιώνει τους επισκέπτες και τους διάφορους αθλητές, που την επιλέγουν, από διάφορα μέρη της Ελλάδος. Οι συμμετοχές στην «Ανάβαση Ελάτης» έφτασαν  τις  90     και οι θέσεις των αθλητών του Ποδηλατικού Τρικάλων έχουν ως εξής: Παμπαίδες: Τσατσαρώνης Κωνσταντίνος 3ος , Λαγός Περικλής 4ος , Μπέντας Γρηγόρης 9ος, Μπαλός Κωνσταντίνος 11ος, Ποτήρης Νικόλαος 12ος, Καρατζούνης Νικόλαος 15, Ντάκος Απόστολος 16ος, Ντανοβασίλης Χρήστος 17ος. Παίδες: Κουτσιβέτας Κωνσταντίνος 6ος, Τζέλης Κωνσταντίνος 8ος, Μαχαιράς Κωνσταντίνος 9ος,Μίσιος Παναγιώτης 11ος. Όπεν ανδρών: Κοστογλούδης Χαρίσης 6ος. Μάστερ Α Βαρσάνης Γεώργιος 6ος.

Ευχαριστούμε για πολλοστή φορά τους φίλους του συλλόγου και τους γονείς των αθλητών μας, που συμμετέχουν ενεργά σ’ όλες τις δράσεις του Ποδηλατικού Τρικάλων. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στο δήμο Πύλης, που αντιλαμβάνεται την ανάγκη ανάπτυξης  του αθλητικού τουρισμού σε μια περιοχή, που πραγματικά μπορεί να εκμεταλλευτεί το φυσικό κάλος της, προς αυτή την κατεύθυνση. Επίσης ευχαριστούμε το super market   «Αδαμόπουλος», που πρόσφερε μπανάνες και χυμούς στους συμμετέχοντες, καθώς και τους επαγγελματίες του συλλόγου « Ξένιος Ζευς», που στήριξαν τη διοργάνωση. Τέλος ευχαριστούμε το ξενοδοχείο «Κρούπης» για το δώρο, που προσέφερε στο νικητή του sprint «Ανάβασης Ελάτης». Όπως  κάθε χρόνο έτσι και φέτος τίποτα απ΄όλα αυτά δεν θα μπορούσε να συμβεί,  χωρίς τη συνδρομή της τροχαίας Τρικάλων και του αστυνομικού τμήματος Πύλης, τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά!