Πλήθος Τρικαλινών στα εγκαίνια νέου καταστήματος «Καραμάνος» στα Τρίκαλα-τα πάντα για τον κήπο (βίντεο-64 φωτό)

 

Τα εγκαίνια τελέστηκαν το περασμένο Σάββατο 24-3-2018, παρουσία πλήθους κόσμου από την ευρύτερη περιοχή της Φαρκαδόνας και των Τρικάλων, όπου ξεναγήθηκαν και στην έκθεση μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας που διαθέτει η αντιπροσωπεία «Echo».

Ένα νέο σύγχρονο κατάστημα, το οποίο έρχεται να καλύψει όλες τις ανάγκες του σπιτιού, του κήπου, κάθε αγροτικής εκμετάλλευσης και με πλήρες service λειτουργεί και επίσημα από το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου στην πόλη των Τρικάλων. Βρίσκεται επί της οδού Βασιλείου Τσιτσάνη 139, δίπλα από τα γραφεία του Κτηματολογίου Τρικάλων.

Το κατάστημα «Καραμάνου», το δεύτερο κατά σειρά της Φαρκαδόνιας οικογένειας, εγκαινιάστηκε παρουσία των ιδιοκτητών της επιχείρησης, και πλήθους Φαρκαδόνιων και Τρικαλινών.

Στο κατάστημα της Φαρκαδόνας διαθέτει πέραν των μηχανημάτων της «Echo», δίκυκλα, ποδήλατα καθώς και service.

Στην έκθεση στα Τρίκαλα θα βρείτε μηχανήματα και ανταλλακτικά, γεννήτριες και αρδευτικά, σκαπτικά και κλαδευτικά, σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές, που προσφέρει η αντιπροσωπεία «Echo», με την οποία συνεργάζεται η εταιρία «Καραμάνος».

Η «Echo», η μεγαλύτερη αντιπροσωπεία στο χώρο των μηχανημάτων, προσφέρει 5 χρόνια εγγύηση σε όλα της τα είδη, τα οποία μπορούν να εξυπηρετήσουν στο έπακρο της ανάγκες της εργασίας στο σπίτι, στο κήπο, στο χωράφι.

Στα εγκαίνια παρέστησαν ο κ. Φιλοπίμιν Παπαλέξης, εισαγωγέας της «Echo» καθώς  και η κόρη του κα Καλλιόπη Παπαλέξη, πρόεδρος της εταιρίας.

Το trikalaola.gr εύχεται στους ιδιοκτήτες «καλές δουλειές» και επίτευξη των μελλοντικών στόχων.

Δείτε το σχετικό βίντεο και τις φωτογραφίες που κατέγραψε το trikalaola.gr από τα εγκαίνια.

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

ΟΙ ΦΩΤΟ: