Αντάρτικο από Βλαχογιάννη και άλλους 4 της ΝΔ

Πέντε βουλευτές της ΝΔ, ανάμεσα τους και ο τρικαλινός Ηλίας Βλαχογιάννης, απειλούν να μην ψηφίσουν την τροπολογία για τη μισθολογική αποκατάσταση των δικαστικών.
Ο όρος που θέτουν είναι να αποκατασταθούν, παράλληλα, και οι μισθολογικές αδικίες και των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων.
Ολόκληρη η ανακοίνωσή των πέντε βουλευτών της ΝΔ έχει ως εξής:
«Η ανακοίνωση από το υπουργείο Οικονομικών, ότι προωθείται νομοθετική ρύθμιση, με την οποία αποκαθίστανται οι μισθολογικές αδικίες των δικαστικών λειτουργών, αποτελεί για τους δικαστικούς μια θετική εξέλιξη, με δεδομένο, την δήλωση του Πρωθυπουργού ότι δεν θα υπάρξουν αυξήσεις και για τους βουλευτές.
Περιμένουμε όμως ταυτόχρονη κίνηση αποκατάστασης των μισθολογικών αδικιών των στελεχών των Ενόπλων μας Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, που ήδη έχουν δικαιωθεί από την πρόσφατη απόφαση της ολομέλειας του ΣτΕ, έτσι ώστε να μπορέσουμε να υπερψηφίσουμε τη σχετική τροπολογία στη Βουλή».
Την κοινή δήλωση αυτή υπογράφουν οι: Ηλίας Βλαχογιάννης, βουλευτής Τρικάλων, Ιορδάνης Τζαμτζής βουλευτής Πέλλας, Θεόδωρος Σολδάτος, βουλευτής Λευκάδος, Παύλος Βογιατζής, βουλευτής Λέσβου και Δημήτριος Κυριαζίδης, βουλευτής Δράμας.