22.8 C
Trikala
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Κοπή πίτας Εμπορικού Συλλόγου Μουζακίου και απονομή Βραβείων Τεχνόδρομου (φωτο)

Ο Εμπορικός Σύλλογος Μουζακίου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου στο Mouzaki Palace και έκανε την απονομή των βραβείων του Φεστιβάλ ‘’Τεχνόδρομος Χριστουγέννων’’ που συνδιοργανώνει με το Δήμο Μουζακίου και τη συνδρομή του Επιμελητηρίου Καρδίτσας με μεγάλη επιτυχία για 4η χρονιά.

- Advertisement -

Ο πρόεδρος του συλλόγου Σερίφης Ηλίας και το Δ.Σ. έκοψαν την πίτα και ξεκίνησε η απονομή των βραβείων.

Βραβεία απένειμαν οι αντιπρόεδροι Τασιός Άγγελος και Γκαραβέλας Χρήστος η γραμματέας Φωτίου Ιουλία και ο ταμίας Λάππας Ιωάννης. Η υποψήφια Δήμαρχος κα Ντούρβα, ο υποψήφιος Δήμαρχος Στάθης Φάνης και ο υποψήφιος Δήμαρχος Καρύδας Αθανάσιος. Η πρόεδρος του Ν. Π. Δ. Δ. κα Ελένη Ρούσσα και ο πρόεδρος του Μουζακίου Νίκος Πούπης.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο αντιδήμαρχος κος Παναγόπουλος, η πρόεδρος του συλλόγου γυναικών Φανή Δασκάλου και ο γενικός διευθυντής της Συνεταιριστικής Τράπεζας Καρδίτσας κος Τουρναβίτης Παναγιώτης.

1ο βραβείο, 300€ προσφορά του Εμπορικού Συλλόγου Μουζακίου, κέρδισε το έργο «το έλκηθρο του Αι Βασίλη» του 2ου Νηπιαγωγείου Μουζακίου.

2ο βραβείο, 200€ προσφορά της Παραδοσιακής ταβέρνας Κεραμαριό, κέρδισε το έργο «το χιονισμένο σπίτι του Αι Βασίλη» της Β’ Λυκείου Μουζακίου.

3ο βραβείο, 150€ προσφορά από το Mouzaki Palace, κέρδισε το έργο χριστουγεννιάτικο όνειρο της Ε’ Τάξης 2ου δημοτικού σχολείου Μουζακίου.

4o. Fenok – Χριστούγεννα στο νερό – Δωροεπιταγή 50 ευρώ από το Guest cafe

5o. Σερίφης Ξύλο Έπιπλο – Το κάστρο των Χριστουγέννων – Δωροεπιταγή 50 ευρώ από το Mouzaki Palace

6o. 1ο Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου – Η χαρά της γιαγιάς  – Δωροεπιταγή 50 ευρώ από την Κίσσας Βιομηχανία Γάλατος

7o. Λαογραφικός, Αρχαιολογικός, Πολιτιστικός Σύλλογος Οξυάς – Το βιβλίο των ευχών – Δωροεπιταγή 50 ευρώ από το People cafe

8o. Παρέμβαση – Το καράβι των ευχών – Δωροεπιταγή 50 ευρώ από το Mouzaki Palace

9o. Κοντυλόπουλος ΑΒΕΕ – Το σπίτι του Αϊ Βασίλη – Δωροεπιταγή 50 ευρώ από το Mouzaki Palace

10o. ΚΔΑΠ Μουζακίου – Το δέντρο των ευχών  – Δωροεπιταγή 50 ευρώ του καταστήματος Φαγοτόπι

Το φλουρί κέρδισαν οι κύριοι Βασιλός και Λάππας. Τα δώρα για το φλουρί ήταν διατροφικές συμβουλές και μία λιπομέτρηση προσφορά της διατροφολόγου Φωτίου Ιουλίας και μια ρακέτα τένις Babolat προσφορά του καταστήματος ενδυμάτων varres fashion του Γιώργου Τουραλιά.

Ευχόμαστε σε όλους καλή χρονιά και καλές δουλειές.

Με Τιμή Το Δ. Σ.

 

 


 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ