18.4 C
Trikala
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Υποδοχή της Τιμίας Κάρας του Οσίου Δαβίδ του εν Ευβοία στο Ριζαριό (ΦΩΤΟ)

Την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019 το απόγευμα, επικεφαλής του Ιερού κλήρου και του λαού, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος υποδέχθηκε στον αύλειο χώρο του Ιερού Ναού Αγίου Χαραλάμπους Ριζαριού την Τιμία Κάρα του Οσίου Δαβίδ του εν Ευβοία από την ομώνυμη Ιερά Μονή της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος. Το Ιερό Λείψανο κόμισαν Πατέρες από την Ιερά Μονή.

- Advertisement -

Εν συνεχεία τελέσθηκε Πανηγυρικός Εσπερινός Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου κ. Χρυσοστόμου. Στην σύντομη προσλαλιά του, στο τέλος του Εσπερινού, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος καλωσόρισε και ευχαρίστησε για την παρουσία και για τον κόπο τους να έρθουν στη Μητρόπολη μας τους Πατέρες της Ιεράς Μονής Οσίου Δαυίδ του Γέροντος του εν Ευβοία. Ευγνωμόνως ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Χαλκίδος κ. Χρυσόστομο για την άδεια και την μεγάλη ευλογία να μεταφερθεί στην Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης και Σταγών η Τιμία Κάρα του Οσίου Δαυίδ, αλλά και τον Καθηγούμενο π. Γαβριήλ.

Ακολούθησε Ιερά Αγρυπνία κατά την οποία προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος, πλασιούμενος από ιερείς της πόλεως και περιφερείας.


 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ