15.7 C
Trikala
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Έγραψε ιστορία η “1η Γιορτή Σταφυλιού” στη Λυγαριά Τρικάλων (ΒΙΝΤΕΟ-41 ΦΩΤΟ)

Μία εκδήλωση που έγινε για πρώτη φορά στο γήπεδο της Λυγαριάς Τρικάλων, την περασμένη Κυριακή 9 Αυγούστου 2015, έγραψε ιστορία, αποκομίζοντας τα πιο θετικά σχόλια, ως προς τη οργάνωση από τον Α.Ο. ΑΠΟΛΛΩΝ Λυγαριάς και ως προς την αθρόα συμμετοχή του κόσμου.

- Advertisement -

Πάνω από 1.300 άτομα έδωσαν το παρόν και όλοι σχεδόν πέρασαν από την πίστα να ρίξουν τις στροφές τους, σε ένα γλέντι που σταμάτησε με την ανατολή του ηλίου. Σ’ αυτό συνέβαλαν βεβαίως και οι εκλεκτοί καλλιτέχνες που συμμετείχαν. Με Νίκο Τζουκόπουλο στο κλαρίνο. Στο τραγούδι, τον Λάμπρο Σκάρλα, τον Χριστόδουλο Κωσταρέλο, την Φαίδρα Διαμάντη και την Μαρία Καλαντζή. Στο μπουζούκι ο Γιώργος Καλαντζής.

Τον κόσμο καλωσόρισε ο Πρόεδρος της ομάδας κ. Γιώργος Λιάκος, ευχαριστώντας τους για τη συμμετοχή τους. Επίσης, ευχαρίστησε τους χορηγούς της εκδήλωσης, την εταιρία που παρείχε τα πολύ νόστιμα σταφύλια που παράγονται στην περιοχή, τα μέλη της ομάδας, τον Μορφωτικό Σύλλογο Φήκης για τη συμβολή του και όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης.

Σκοπός των διοργανωτών είναι αυτή η γιορτή να καθιερωθεί και να πραγματοποιείται κάθε χρόνο το καλοκαίρι.

Σημειωτέο πως η εκδήλωση μεταδόθηκε ζωντανά στο διαδίκτυο σε όλο τον κόσμο, μέσω του trikalaola.gr που βιντεοσκόπησε συγχρόνως όλη την εκδήλωση.

Δείτε προς το παρόν ένα ενδεικτικό βίντεο και 41 φωτογραφίες και σταδιακά στο επόμενο χρονικό διάστημα θα ανεβαίνουν όλα τα βίντεο και οι φωτογραφίες.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ