15.8 C
Trikala
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Κοσμοπλημμύρα χθες βράδυ στην 6η Γιορτή Χοιρινού Κρέατος στη Φιλύρα Τρικάλων (20 ΦΩΤΟ)

Με κλαρίνο και μπουζούκι είπαν “ΟΧΙ” στην κρίση... εκατοντάδες Τρικαλινοί που βρέθηκαν χθες βράδυ στο γήπεδο ποδοσφαίρου του χωριού, στην 6η Γιορτή Χοιρινού Κρέατος.

- Advertisement -

Η μουσικοχορευτική βραδιά διοργανώθηκε με επιτυχία από τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Φιλύρας και παρόλο τις δυσμενείς οικονομικές εξελίξεις στη χώρα μας, ο κόσμος ανταποκρίθηκε και μάλιστα ο χορός κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, με τους ήχους εκλεκτής ζωντανής ορχήστρας.

Στην αρχή της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν διάφοροι παραδοσιακοί χοροί από το παιδικό χορευτικό του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Φιλύρας. Στη συνέχεια ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Γιάννης Κουκουτσέλος καλωσόρισε τον κόσμο και η πίστα παραδόθηκε σε όλους, μετά και τον χορό των επισήμων.

“Έρχονται δύσκολες μέρες για τους κτηνοτρόφους και τους αγρότες…”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κώστας Μαράβας στη σύντομη τοποθέτησή του. Το trikalaola.gr βιντεοσκόπησε όλη την εκδήλωση αποκλειστικά και όλα τα βίντεο και οι φωτογραφίες θα ανέβουν σταδιακά.

Δείτε προσωρινά μερικές χαρακτηριστικές φωτογραφίες και απόψε θα ανέβει το1ο μέρος με το παιδικό χορευτικό και θα ακολουθήσουν κι άλλα από το γλέντι.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ