Δραστηριότητα Βουλευτών, πολιτευτών, υποψηφίων, κομματικών φορέων, σωματείων Τρικάλων

Με Κώστα Γεωργομάνο θωρακίζει τα  γκολ ποστ η ομάδα του Βαλάντη Τσιούτσια.

Γεννημένος το 1968, ο Κωσταντίνος Γεωργομάνος του Γεωργίου, ηλεκτρολόγος εγκαταστάσεων στο επάγγελμα και αρκετά γνωστός στην κοινωνία των Τρικάλων, μίας και από πολύ νεαρή ηλικία ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο στην θέση του τερματοφύλακα.

Έπαιξε ποδόσφαιρο σε ερασιτεχνικά σωματεία των Τρικάλων και έγραψε την δική του ιστορία κυρίως λόγω του ακεραίου χαρακτήρα του. Μεταξύ των άλλων, αγωνίστηκε στην ομάδα του Ροπωτού και του Πορταϊκού. Σε νεαρή ηλικία πέρασε και από τις τάξεις του Α.Ο. Τρίκαλα. Σήμερα ασχολείται ενεργά με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο ως υπεύθυνος στην Ακαδημία  Αγίου Γεωργίου Αμπελακίων.

Όλη η ομάδα ευχόμαστε στον Κώστα καλή πορεία και σε αυτόν τον αγώνα.

 

Με εκτίμηση,

Βαλάντης Τσιούτσιας

Υποψήφιος Δήμαρχος Πύλης

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Δίπλα στον Κυριάκο Μητσοτάκη, βρέθηκε ο γιατρός και Διδάκτωρ του Παν/μίου Αθηνών, Χρίστος Χ. Λιάπης στην εκδήλωση που διοργάνωσε η Νέα Δημοκρατία, στις 10/01/2019, για την «Τεχνητή Νοημοσύνη στη Διακυβέρνηση», προσκεκλημένος της Γενικής Γραμματείας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της ΝΔ. Ο Δρ. Λιάπης δήλωσε σχετικά: «Πάντοτε δίπλα στον Πρόεδρο και ακόμη περισσότερο τώρα που οι πολιτικές εξελίξεις τρέχουν και ο πολιτικός χρόνος πυκνώνει. Την ώρα που οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ επιδίδονται σε ένα άνευ προηγουμένου παιχνίδι με τους θεσμούς και με τα εθνικά μας θέματα, με στόχο τη (μικρό)πολιτική τους επιβίωση, η Νέα Δημοκρατία παρουσιάζει καθημερινά μια σοβαρή και στοχευμένη πρόταση διακυβέρνησης».

 

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΓ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΜΑΤ ΚΑΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ
& ΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΚΚΕ Γ. ΔΕΛΗ

Η σημερινή άγρια επίθεση από αστυνομικές δυνάμεις, σε βάρος των εκπαιδευτικών, που είχε ως αποτέλεσμα και το σοβαρό τραυματισμό του βουλευτή του ΚΚΕ Γιάννη Δελή, ο οποίος νοσηλεύεται, αποδεικνύει ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ είναι αδίστακτη.
Με αυτό τον τρόπο φαίνεται πως σκοπεύει ο κ. Τσίπρας -όπως έκαναν κι όλοι οι προηγούμενοι- να “κλείσει τις εκκρεμότητές του”, δηλαδή να ολοκληρώσει τη βρώμικη δουλειά που έχει αναλάβει.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΚΚΕ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ
ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΜΑΪΟΥ ΤΟΥ 2019

Η Επιτροπή Περιοχής της Κομματικής Οργάνωσης Θεσσαλίας του ΚΚΕ δίνει στη δημοσιότητα τους υποψηφίους Δημάρχους των συνδυασμών της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στη Θεσσαλία, που στηρίζει το ΚΚΕ.
Πρόκειται για δοκιμασμένους αγωνιστές του εργατικού και λαϊκού κινήματος. Πρωτοπόροι αγωνιστές σε όλα τα μέτωπα του αγώνα, στους τόπους δουλειάς, στους εργατικούς κλάδους του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα, στους αγώνες των αυτοαπασχολουμένων, στον τομέα των επιστημών. Δραστήριοι στην υπεράσπιση των εργατικών και λαϊκών συμφερόντων ως περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι.

Περιφερειάρχης και Υποψήφιοι Δήμαρχοι
Υποψήφιος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας της Λαϊκής Συσπείρωσης

Τσιαπλές Τάσος, 57 χρονών, Ιδιωτικός Υπάλληλος. Περιφερειακός Σύμβουλος Θεσσαλίας. Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Λάρισας το 2014. Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ν. Λάρισας και μέλος της Ε.Γ του ΠΑΜΕ. Διετέλεσε μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΓΣΕΕ.. Είναι μέλος της Κ.Ε του ΚΚΕ. Υπήρξε στέλεχος της ΚΝΕ και επι χρόνια Γραμματέας της Ν.Ε Λάρισας του ΚΚΕ.

Υποψήφιοι Δήμαρχοι Νομού Λάρισας, της Λαϊκής Συσπείρωσης

1. Δήμος Λάρισας: Κρίκης Πέτρος, 39 χρονών, Καθηγητής Φυσικής Αγωγής. Αυτοαπασχολούμενος. Δημοτικός Σύμβουλος Λάρισας της Λαϊκής Συσπείρωσης από το 2012. Υπήρξε αθλητής βαλκανιονίκης ελευθέρας πάλης και πρώην Πρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου Προπονητών πάλης. Είναι μέλος της Επιτροπής Περιοχής Θεσσαλίας του ΚΚΕ και του τμήματος φυσικής αγωγής και αθλητισμού του ΚΚΕ.
2. Δήμος Αγιάς: Κασίδας Γιάννης, 58 χρονών, Πτυχιούχος Δασολόγος. Σήμερα είναι αυτοαπασχολούμενος. Δημοτικός Σύμβουλος Αγιάς της Λαϊκής Συσπείρωσης. Υποψήφιος δήμαρχος και το 2014. Μέλος του Δ.Σ του Εμπορικού Συλλόγου Αγιάς. Είναι στέλεχος του ΚΚΕ.
3. Δήμος Ελασσόνας: Αβρανάς Δημήτρης, 37 χρονών, Οδοντίατρος ελεύθερος επαγγελματίας. Δημοτικός Σύμβουλος Ελασσόνας της Λαϊκής Συσπείρωσης και υποψήφιος δήμαρχος από το 2010. Διετέλεσε μέλος του Δ.Σ του Οδοντιατρικού Συλλόγου Ν. Λάρισας. Υπήρξε πρωταθλητής Ελλάδας εφήβων στο δέκαθλο. Είναι μέλος της Ε.Π Θεσσαλίας του ΚΚΕ.
4. Δήμος Κιλελέρ: Σταμουλάκης Βασίλης, 60 χρονών, Συνταξιούχος έμπορος. Δημοτικός Σύμβουλος Κιλελέρ της Λαϊκής Συσπείρωσης. Υποψήφιος δήμαρχος και το 2014. Διετέλεσε μέλος του Δ.Σ του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας και παλιότερα Πρόεδρος του Συλλόγου Εμποροϋπάλληλων Λάρισας, μέλος του Δ.Σ του Εργατικού Κέντρου Λάρισας, μέλος του Δ.Σ του Ποδοσφαιρικού Συλλόγου «Ατρόμητος Αγ. Αναργύρων» και του Μορφωτικού Συλλόγου Αγ. Αναργύρων. Είναι στέλεχος του ΚΚΕ.
5. Δήμος Τεμπών: Κωστή Μαρία, 60 χρονών, Συνταξιούχος Τραπεζοϋπάλληλος. Υπήρξε υποψήφια δημοτική σύμβουλος Τεμπών με την Λαική Συσπείρωση. Πρώην συνδικαλίστρια στον Σύλλογο Υπαλλήλων της Εθνικής Τράπεζας. Έχει ενασχόληση διαχρονικά με τον πολιτισμό.
6. Δήμος Τυρνάβου: Χατζηκράχτης Στέλιος, 60 χρονών, ελεύθερος επαγγελματίας εκπαιδευτικός. Δημοτικός Σύμβουλος Τυρνάβου της Λαϊκής Συσπείρωσης. Υποψήφιος δήμαρχος και το 2014. Διετέλεσε παλιότερα Αντιδήμαρχος Τυρνάβου, Πρόεδρος του Μορφωτικού Συλλόγου Τυρνάβου.
7. Δήμος Φαρσάλων: Αναγνώστου Αποστόλης, 56 χρονών, Οικοδόμος. Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Φαρσάλων με την Λαϊκή Συσπείρωση και το 2014. Πρόεδρος του Σωματείου Οικοδόμων Φαρσάλων, μέλος της Τ.Ε Υπαίθρου του ΚΚΕ.
Υποψήφιοι Δήμαρχοι Νομού Μαγνησίας, της Λαϊκής Συσπείρωσης
1. Δήμος Βόλου: Ριζόπουλος Αποστόλης, 55 χρονών, Δάσκαλος. Υπήρξε Δημοτικός Σύμβουλος Βόλου της Λαϊκής Συσπείρωσης (2010-2014) και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος το 2014. Διετέλεσε παλιότερα Γραμματέας του Συλλόγου Δασκάλων Μαγνησίας και μέλος του Δ.Σ της Ένωσης Γονέων Βόλου. Είναι μέλος του Τ.Γ Μαγνησίας του ΚΚΕ.
2. Δήμος Αλμυρού: Τσόγκας Σάββας, 61 χρονών, Ελεύθερος επαγγελματίας Λογιστής- Φοροτέχνης. Δημοτικός Σύμβουλος Αλμυρού της Λαϊκής Συσπείρωσης και υποψήφιος Δήμαρχος από το 2003. Εργάστηκε παλιότερα στην ΕΑΣ Αλμυρού και διετέλεσε Γραμματέας του Εργατικού Κέντρου Αλμυρού. Είναι μέλος της Τ.Ε Μαγνησίας του ΚΚΕ.
3. Δήμος Ζαγοράς-Μουρεσίου: Τσαπράζης Βασίλης, 38 χρονών, Πολιτικός Μηχανικός ελεύθερος επαγγελματίας. Δημοτικός Σύμβουλος Ζαγοράς-Μουρεσίου της Λαϊκής Συσπείρωσης και υποψήφιος δήμαρχος από το 2010. Μέλος της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ Μαγνησίας και του Δ.Σ του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Νομού Μαγνησίας. Είναι μέλος της Τ.Ε Μαγνησίας του ΚΚΕ.
4. Δήμος Νοτίου Πηλίου: Κωνσταντινάκης Γιάννης, 52 χρονών, Ελεύθερος επαγγελματίας Χωματουργικών Έργων. Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την Λαική Συσπείρωση εδώ και πολλά χρόνια. Είναι μέλος της Τ.Ε Μαγνησίας του ΚΚΕ.
5. Δήμος Ρήγα Φεραίου: Παπαιωάννου Αποστόλης, 62 χρονών, Συνταξιούχος Καθηγητής. Δημοτικός Σύμβουλος Ρήγα Φεραίου. Υποψήφιος δήμαρχος και το 2014. Είναι στέλεχος του ΚΚΕ.
6. Δήμος Σκιάθου: Καρπέτας Βάιος, 31 χρονών, Τραπεζοϋπάλληλος. Εκλεγμένος αντιπρόσωπος με το ψηφοδέλτιο της Ενιαίας Συνδικαλιστικής Κίνησης στο συνέδριο της ΟΤΟΕ. Υπήρξε μέλος της ΚΝΕ παλιότερα και σήμερα είναι Γραμματέας της Κ.Ο Σκιάθου του ΚΚΕ.
7. Δήμος Σκοπέλου: Αναγνώστου Γιώργος, 40 χρονών, Επαγγελματίας Τουρισμού-Εστίασης. Δημοτικός Σύμβουλος Σκοπέλου της Λαϊκής Συσπείρωσης, Στέλεχος του ΚΚΕ.

Υποψήφιοι Δήμαρχοι Νομού Τρικάλων, της Λαϊκής Συσπείρωσης

1. Δήμος Τρικάλων: Καίκης Γιώργος, 56 χρονών, Καθηγητής Φυσικής Αγωγής στη δημόσια εκπαίδευση. Δημοτικός Σύμβουλος Τρικάλων της Λαϊκής Συσπείρωσης από το 2002 και υποψήφιος Δήμαρχος από το 2006. Υπήρξε βαλκανιονίκης στίβου στα 200 μέτρα και μέλος της εθνικής ομάδας στίβου. Είναι μέλος της Επιτροπής Περιοχής Θεσσαλίας και του Τ.Γ Τρικάλων του ΚΚΕ.
2. Δήμος Πύλης: Καλύβας Βάιος, 45 χρονών, Πτυχιούχος Επαγγελματίας Μηχανικός Αυτοκινήτων. Διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης στον Δήμο Γόμφων και υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πύλης το 2014. Είναι μέλος του Δ.Σ του Σωματείου Ιδιοκτητών Συνεργείων Αυτοκινήτων Ν. Τρικάλων και μέλος της Γραμματείας Τρικάλων της ΠΑΣΕΒΕ. Διετέλεσε παλιότερα μέλος του Δ.Σ του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Τρικάλων.
3. Δήμος Φαρκαδώνας: Στεργίου Ευαγγελία, 48 χρονών, Ειδική παιδαγωγός. Υποψήφια Δήμαρχος Φαρκαδώνας και το 2010 με την Λαϊκή Συσπείρωση και δημοτική σύμβουλος ως το 2014. Δραστηριοποιείται στον σύλλογο πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Τρικάλων και στην Πρωτοβουλία Αναπληρωτών. Είναι στέλεχος του ΚΚΕ.

Υποψήφιοι Δήμαρχοι Νομού Καρδίτσας, της Λαϊκής Συσπείρωσης

1. Δήμος Καρδίτσας: Κρανιάς Βασίλης, 62 χρονών, Συνταξιούχος Τεχνικός του ΟΤΕ. Δημοτικός Σύμβουλος Καρδίτσας της Λαϊκής Συσπείρωσης. Ηταν και το 2014 υποψήφιος δήμαρχος Καρδίτσας. Διετέλεσε Περιφερειακός Σύμβουλος Θεσσαλίας της Λαϊκής Συσπείρωσης (2010-2014), επίσης Πρόεδρος της ΤΔΕ Καρδίτσας της ΠΕΤ-ΟΤΕ, μέλος του Δ.Σ του Εργατικού Κέντρου Καρδίτσας και συντονιστής της Γραμματείας Καρδίτσας του ΠΑΜΕ. Είναι μέλος του Τ.Γ Καρδίτσας του ΚΚΕ.
2. Δήμος Λίμνης Πλαστήρα: Ελευθερίου Βασίλης, 36 χρονών. Διπλωματούχος Αγρονόμος Τοπογράφος Μηχανικός. Δημοτικός Σύμβουλος Λίμνης Πλαστήρα της Λαϊκής Συσπείρωσης. Ηταν υποψήφιος δήμαρχος και το 2014. Είναι μέλος της Κεντρικής Αντιπροσωπείας του Τ.Ε.Ε και της Αντιπροσωπείας του Τ.Ε.Ε. Κεντρικής & Δυτικής Θεσσαλίας. Πρόεδρος του Παραρτήματος Καρδίτσας του Πανελλήνιου Συλλόγου Διπλωματούχων Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών. Υποψήφιος Διδάκτωρ Ε.Μ. Πολυτεχνείου. Έκτακτος Καθηγητής ΤΕΙ Θεσσαλίας. Μέλος της Τ.Ε Καρδίτσας του ΚΚΕ.
3. Δήμος Μουζακίου: Γιώτης Λάμπρος, 61 χρονών, Ψυκτικός, Δημοτικός Σύμβουλος Μουζακίου της Λαϊκής Συσπείρωσης, ήταν υποψήφιος δήμαρχος και το 2014.
4. Δήμος Παλαμά: Πολυγένης Αρης, 38 χρονών, Αγρότης. Δημοτικός Σύμβουλος Παλαμά της Λαϊκής Συσπείρωσης και υποψήφιος δήμαρχος από το 2010. Μέλος του Δ.Σ της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας και Πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Λεύκης. Είναι μέλος της Τ.Ε Καρδίτσας του ΚΚΕ.
5. Δήμος Σοφάδων: Στουρνάρας Ηλίας, 33 χρονών, Τοπογράφος Μηχανικός. Πρόεδρος του Παραρτήματος Θεσσαλίας του Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών. Είναι μέλος της Τ.Ε Καρδίτσας του ΚΚΕ

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Τον εξοστρακισμό εκατοντάδων χιλιάδων μικρών κτηνοτρόφων (αιγοπροβατοτρόφων) από την παραγωγική διαδικασία σχεδιάζει η Ευρωπαϊκή Ένωση (παρά τις διαψεύσεις της κυβέρνησης) σύμφωνα με τα όσα ήρθαν στην δημοσιότητα τις προηγούμενες ημέρες  για πριμ εξόδου κτηνοτρόφων από τη παραγωγή.

Στον κλάδο αυτό δραστηριοποιείται μεγάλος αριθμός μικρών κτηνοτρόφων κυρίως στις χώρες της Νότιας Ευρώπης. Το μέτρο φαίνεται ότι θα εφαρμοστεί στην νέα ΚΑΠ (περίοδος 2020 – 2027) και θα εφαρμοστεί η πρακτική που ακολουθήθηκε σε άλλους τομείς της αγροτικής παραγωγής όπως ήταν η καπνοκαλλιέργεια, η απόσυρση και καταστροφή μικρών αλιευτικών σκαφών κλπ.
Στόχος του κεφαλαίου είναι να καθορισθεί το τι παράγεται και το πως παράγεται, από όσο γίνεται λιγότερα χέρια για την αύξηση της κερδοφορίας του, μοιράζοντας τη πίτα σε βάρος των λαϊκών αναγκών με τη συναίνεση – συνενοχή-συμμετοχή όλων των κυβερνήσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Το μοίρασμα αυτό περνάει μέσα από το ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου , από την απαξίωση-κλείσιμο-ιδιωτικοποίηση ή πλήρη επιχειρηματικοποίηση των συνεταιριστικών επιχειρήσεων, τη συγκέντρωση γης και παραγωγής σε λίγα χέρια, τη διάλυση της εργασίας των μισθωτών (εργατών γης, εργαζόμενων στις αγροτοδιατροφικές επιχειρήσεις-βιομηχανίες), το ξεκλήρισμα των μικρομεσαίων παραγωγών-επαγγελματιών, τη καταστροφή των δασών, τη προκλητική ενίσχυση μονοπωλιακών ομίλων στις ιχθυοκαλλιέργειες και τη ληστρική εκμετάλλευση του ορυκτού πλούτου.

Το αγροτοδιατροφικό κεφάλαιο στη χώρα μας (πολυεθνικό και ντόπιο) παρουσιάζει αύξηση δραστηριοτήτων και κερδών τα τελευταία χρόνια  παρά το συνεχιζόμενο ξεκλήρισμα φτωχομεσαίων παραγωγών. Ο κλάδος αυτός έχει εκμεταλλευτεί τη βίαια συρρίκνωση-ιδιωτικοποίηση αρκετών παλιών «συνεταιριστικών» δραστηριοτήτων, τη πώληση της ΑΤΕ, τη διείσδυση της τράπεζας Πειραιώς, τα ΕΣΠΑ, τις καπιταλιστικές αναδιαρθρώσεις που άνοιξαν το δρόμο στην επέκταση και ισχυροποίησή του και τη συνεργασία του με το κύκλωμα των μεγαλεμπόρων και μεγαλοαγροτών.

Το μέτρο που φιλοδοξούν να εφαρμόσουν εντάσσεται σε αυτό το σχεδιασμό, για να μπορέσουν να μειώσουν γρήγορα και με σχετικά μικρούς κοινωνικούς κραδασμούς τον αριθμό των κτηνοτρόφων ώστε:

1)Να ελέγχουν καλύτερα την παραγωγή αίγειου και πρόβειου γάλακτος και κρέατος.

2)Να ενισχύσουν την καθετοποίηση της παραγωγής και κύρια τις βιομηχανίες που δραστηριοποιούνται στην παραγωγή γαλακτοκομικών προϊόντων με βάση το πρόβειο γάλα.

3) Να ενισχύσουν τις μεγάλες κτηνοτροφικές μονάδες που έχουν αναπτυχθεί στο κλάδο σε βάρος των μικρών και μεσαίων παραγωγών.

Η εφαρμογή του μέτρου αυτού είτε με την χορήγηση πριμ εξόδου, 300 ευρώ ανά παραγωγικό ζώο όπως φημολογείται, είτε με την επιβολή αντικινήτρων θα οδηγήσει σε εγκατάλειψη της κτηνοτροφίας ελεύθερης βόσκησης σε όλες τις νησιωτικές, ορεινές και δυσπρόσιτες περιοχές.

Αυτό θα έχει ως συνέπεια το κλείσιμο χιλιάδων μικρών βιοτεχνιών παραγωγής τυροκομικών και γαλακτοκομικών προϊόντων στην νότια Ευρώπη. Το μέτρο αυτό θα  συμβάλλει στη παραπέρα ερήμωση της υπαίθρου ενώ θα αυξηθούν οι τιμές καταναλωτή του τυροκομικών, γαλακτοκομικών προϊόντων και του κρέατος που παράγεται από αιγοπρόβατα.

Δηλώνουμε την πλήρη αντίθεση μας σε αυτούς τους σχεδιασμούς και καλούμε τους φτωχομεσαίους αγροτοκτηνοτρόφους της χώρας σε μαζικές κινητοποιήσεις για την αποτροπή τους. Αγωνιζόμαστε για συνολική ανατροπή της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής της Ε.Ε, μιας πολιτικής που είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα του αγροδιατροφικού συμπλέγματος και του τραπεζικού συστήματος της Ε.Ε. Καλούμε σε αγώνα για την ανατροπή της αντιαγροτικής πολιτικής Κυβέρνησης – ΕΕ – ΔΝΤ – Κεφαλαίου. Για τη διαγραφή του «χρέους», για την αντικαπιταλιστική – διεθνιστική αποδέσμευση από τη λυκοσυμμαχία της ΕΕ, για ισοτιμία στις διεθνείς σχέσεις. Για να ανοίξει ο δρόμος για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση και καταπίεση στα χέρια των παραγωγών του πλούτου, σε πλήρη αρμονία με τη φύση. Με αγροτική παραγωγή και προϊόντα για τις ανάγκες του λαού και όχι του καπιταλιστικού κέρδους.

 

Αγροτοδιατροφική επιτροπή της

ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….