11.5 C
Trikala
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο Στέλιος Βάσκος στο Δημοτικό Σχολείο και στο Νηπιαγωγείο Φλαμουλίου

Με το ποδήλατο στην …. Τάξη !!!

- Advertisement -

Μία διαφορετική επίσκεψη δέχτηκαν οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου και του Νηπιαγωγείου Φλαμουλίου – Καρυών. Ο δικός μας Στέλιος Βάσκος μπήκε ξανά στην τάξη αλλά αυτή τη φορά μαζί με …… το ποδήλατό του.

Δάσκαλοι και μαθητές τον υποδέχτηκαν με πολύ χαρά και κυριολεκτικά κρεμάστηκαν από τα χείλη του όταν τους μετέφερε τις εμπειρίες του από τους αγώνες, από την αθλητική διαδρομή του και από τα εγχειρήματά του, μεταδίδοντας την αγάπη του προς την άθληση, προς την υγιεινή διατροφή και φυσικά προς την ποδηλασία.

Στη συνέχεια δεν σταμάτησε να λύνει απορίες και να απαντά στις ερωτήσεις που υπέβαλλαν για πολλή ώρα οι μικροί μαθητές ακόμα και στις πιο δύσκολες.

Μαζί με τον Βάσκο έδωσαν το παρόν και οι συνεργάτες του, Β. Καμπαγιάννης, Γρ. Πράππας, Θ. Μαγκουρίτσας και Χρ. Καραγκάνης.

Ο Δ/ντής του σχολείου κ. Πλαστάρας Λεωνίδας αναφερόμενος στο κ. Βάσκο τόνισε ότι αποτελεί ιδιαίτερη τιμή η επίσκεψή του στο σχολείο καθόσον στο σχολείο Φλαμουλίου φοιτούν μαθητές και από τις Καρυές όπου είναι η καταγωγή του και τελείωσε το Δημοτικό και πρόβαλλε τους ελέγχους του Βάσκου από τα μαθητικά του χρόνια προκαλώντας συγκίνηση στον ίδιο αλλά και υπερηφάνεια στα παιδιά για τον διάσημο συμμαθητή τους.

Και το έδειξαν με το αυθόρμητο χειροκρότημά τους.


 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ