11.8 C
Trikala
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Πέφτει πυκνό το πρώτο χιόνι στα ορεινά των Τρικάλων τώρα (βίντεο-15 φωτό)

Όπως σας είχαμε ενημερώσει άμεσα σήμερα το πρωί ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ, το πρώτο χιόνι άρχισε να πέφτει σήμερα τα ξημερώματα σε ορεινές περιοχές άνω των 1.000 μέτρων.

- Advertisement -

Το trikalola.gr πραγματοποίησε πριν από λίγο επιτόπιο ρεπορτάζ και κατέγραψε πανέμορφες εικόνες από τα Περτουλιώτικα λιβάδια και το χιονοδρομικό κέντρο, όπου αυτή τη στιγμή σημειώνεται πυκνή ψιλή χιονόπτωση (η ανάρτηση γίνεται τώρα από το χιονοδρομικό κέντρο Περτουλίου). Τα ζώα ψάχνουν να βρουν χορτάρι να βοσκήσουν μέσα στο χιόνι, καθώς οι κτηνοτρόφοι δεν πρόλαβαν να τα πάρουν.

Η θερμοκρασία είναι στους μηδέν έως +1 βαθμού Κελσίου, ενώ στα πρδινά που σημειώνονται βροχοπτώσεις είναι στους 6 βαθμούς.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις της ΕΜΥ, σήμερα και το Σαββατοκύριακο θα συνεχίζουν οι χιονοπτώσεις και μάλιστα τα χιόνια θα κατέβουν και πιο κάτω από τα 1.000 μέτρα.

Το οδικό δίκτυο αυτή τη στιγμή είναι ακόμη ανοιχτό αλλά με την πυκνή χιονόπτωση που σημειώνεται θα υπάρξουν γρήγορα προβλήματα. Οι οδηγοί θα πρέπει σε αυτά τα σημεία να χρησιμοποιούν οπωσδήποτε αντιολισθητικές αλυσίδες.

Δείτε το βίντεο και τις φωτογραφίες που κατέγραψε το trikalaola.gr μόλις τώρα από διάφορα σημεία.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ