12.8 C
Trikala
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΤΡΙΚΑΛΑ: “Θάλασσα” ο κάμπος από τα νερά του Πηνειού-απίστευτες εικόνες (βίντεο-27 φωτό)

Σε “θάλασσα” έχουν μετατραπεί παραποτάμιες περιοχές του Θεσσαλικού κάμπου στα Τρίκαλα σήμερα Κυριακή 25-2-2018. Συγκεκριμένα, όπως θα δείτε και στα μοναδικά πλάνα που κατέγραψε το trikalaola.gr σήμερα το μεσημέρι, χιλιάδες στρέμματα καλλιεργήσιμης γης είναι  μέσα στο νερό, στην ευρύτερη περιοχή του δήμου Φαρκαδόνας.

- Advertisement -

Η εικόνα που παρουσιάζει όλη η περιοχή είναι απίστευτη!

Στο χωριό Κεραμίδι που είναι η συμβολή του Ενιπέα ποταμού με τον Πηνειό, ο όγκος του νερού είναι τεράστιος. Τα νερά από την ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων και της Καρδίτσας (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ το χθεσινό ρεπορτάζ του trikalaola.gr), κατεβαίνουν προς τα κάτω. Κτηνοτρόφοι από το Ζάρκο δεν έχουν πρόσβαση στις κτηνοτροφικές μονάδες, καθώς από την πλημμύρα ο δρόμος έχει καλυφθεί και αναγκάζονται όπως δήλωσαν στην κάμερα, να διανύσουν πολλά χιλιόμετρα από το βουνό, κουβαλώντας τα πράγματά του με μουλάρια. Εάν φτιαχτεί 150 μέτρα περίπου ο δρόμος  προς το σημείο, το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν θα λυθεί.

Πρόβλημα σε οικισμούς μέχρι στιγμής δεν έχει παρουσιαστεί.

Οι εικόνες είναι από την γέφυρα της Ε65 μέχρι και την περιοχή του Ζάρκου και Πηνειάδας. Για το διαχρονικό πρόβλημα με τις πλημμύρες της περιοχής, μίλησε ο κάτοικος του Κεραμιδίου κ. Βασίλης Μπούτας.

Δείτε το βίντεο με τα απίστευτα πλάνα από την πλημμύρα του Πηνειού και τις φωτογραφίες.

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΟΙ 27 ΦΩΤΟ


 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ