9.5 C
Trikala
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Άνοιξη 2018: Αυτά τα χρώματα θα φορεθούν

Υποδεχόμαστε το Φεβρουάριο, επίσημα τον τελευταίο μήνα του Χειμώνα, και μαζί με τις αλκυονίδες ημέρες που τον συνοδεύουν οι σκέψεις μας είναι ήδη στην επερχόμενη άνοιξη και στο πώς θα ανανεώσουμε την γκαρνταρόμπα μας με ρούχα πιο ανάλαφρα -όπως οι καιρικές συνθήκες της εποχής προστάζουν- αλλά και χρώματα ανάλογα με τις τελευταίες τάσεις της μόδας.

- Advertisement -

Για την άνοιξη του 2018 οι τάσεις κινούνται προς αντίθετα ρεύματα καλύπτοντας έτσι διαφορετικά γούστα και στυλ γυναικών και αυτό για όλες εμάς, μόνο ως καλό και βολικό μπορεί να χαρακτηριστεί!

Έτσι, μπορούμε άνετα να κινηθούμε στις παστέλ αποχρώσεις που καλύπτουν όλο το φάσμα μεταξύ του λιλά, του υπέροχου χρώματος της λεβάντας, μέχρι και εκείνες του πιο ροζ και να δώσουμε αέρινο και ανάλαφρο τόνο στο ντύσιμό μας. Τις απαλές αυτές αποχρώσεις θα επιλέξουμε αν θέλουμε μια εμφάνιση γλυκιά & ρομαντική.

Για μια πιο δυναμική εμφάνιση, υπάρχουν και πάλι περισσότερες από μια επιλογές που προτείνονται στη φετινή ανοιξιάτικη χρωματική παλέτα ώστε να επιλέξετε.

Το πιο must have χρώμα του τελευταίου χειμώνα, το έντονο κόκκινο, συνεχίζει να κυκλοφορεί ανάμεσα στα προτεινόμενα και για την άνοιξη ενώ ακόμα δυο προτάσεις είναι το στρατιωτικό πράσινο αλλά και το καφέ της σοκολάτας.

Αν τίποτα από τα παραπάνω δεν καλύπτει το στυλ και τις προτιμήσεις σας… το κίτρινο, το ανοιχτό πράσινο αλλά και το μπλε του ουρανού είναι χρώματα που μπορείτε άνετα να επιλέξετε για τη συλλογή σας αυτή την άνοιξη.

Μπερδευτήκατε;

Ελπίζω πως όχι, αλλά βλέποντας τις φωτογραφίες του άρθρου που συγκέντρωσα από τις πασαρέλες της χρονιάς σίγουρα θα τα ξεκαθαρίσετε.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι επιλέγοντας ρούχα που μας ταιριάζουν, μπορούμε να τα υποστηρίξουμε και νιώθουμε πρωτίστως εμείς άνετα και όμορφα μέσα σε αυτά, θα είμαστε πάντα στυλάτες, σικάτες και όμορφες όποιο χρώμα και αν αποφασίσουμε να τονίσουμε στο ντύσιμό μας.

 ntynomai.gr
Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ