20.6 C
Trikala
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Άστρα Weekend! Τα αισθηματικά το σαββατοκύριακο 18 με 19/5/2019

Διάλεξε το ζώδιό σου και δες πως θα περάσεις στον αισθηματικό τομέα αυτό το Σαββατοκύριακο:

- Advertisement -

ΚΡΙΟΣ

Καταρχάς Κριέ μου αγαπημένε, θέλω την προσοχή σου γενικά, όχι μόνο σε αυτό το διήμερο, στη μετακίνηση του Άρη στον Καρκίνο. Αυτό σημαίνει πως έχεις μια τάση να πηγαίνεις κόντρα στο ταίρι σου, σου δημιουργεί η καθημερινότητα και η δουλειά μια νευρικότητα και αυτό σημαίνει πως ίσως μεταφέρεις την γκρίνια και την ένταση στο ταίρι σου. Αυτή την πληροφορία την κρατάς στην άκρη του μυαλού σου έως και αρχές Ιουλίου. Το θετικό για εσένα είναι η Σελήνη στον Τοξότη όπου και σε παροτρύνει την Κυριακή πιο πολύ να πας μια μεγάλη βόλτα, να πεις αστεία με το ταίρι σου και γενικότερα να ζήσετε στιγμές ευτυχίας σε μικρά και απλά πράγματα.

Για εσένα Κριέ μου που είσαι μόνος-η η Σελήνη θα είναι στον παιχνιδιάρη Τοξότη, αυτό σου φέρνει μια πιο αισιόδοξη και χαρούμενη διάθεση να γνωρίσεις κόσμο, να συσχετιστείς και να ανακαλύψεις διαφορετικούς από εσένα χαρακτήρες. Αν θα με ρωτούσες αν θα είναι τυχερό το διήμερο αυτό για τα ερωτικά σου θα σου απαντούσα με ένα μεγάλο ΝΑΙ, απλά να θυμάσαι πως ίσως ξεκινήσουν όλα για εσένα με έναν πιο φιλικό τρόπο.

ΤΑΥΡΟΣ

Ένας αστρολογικός χαμός πάνω από το κεφάλι σου το διήμερο αυτό, καταρχάς να ξεκινήσω από την Αφροδίτη που πέρασε επιτέλους στο ζώδιό σου και σου φέρνει πολύ αρμονική περίοδο στα αισθηματικά σου. Ένα άλλο γεγονός που σε ευνοεί ιδιαίτερα είναι ο Άρης στον Καρκίνο φέρνει πολύ συναίσθημα και ρομαντισμό στο δεσμό σου. Μα τι να πω για την Πανσέληνο στον Σκορπιό ή την Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ουρανό; Είναι ένα από τα πιο σημαντικά και καθοριστικά Σαββατοκύριακα της ζωής σου, κάτι θα αλλάξει και είναι σίγουρα για καλό!

Για εσένα που είσαι μόνος-η Ταύρε μου το διήμερο αυτό μπορεί να σταθεί η πιο μεγάλη αφορμή να αλλάξει η ζωή σου όλη! Δεν θα σου αναλύσω τα αστρολογικά φαινόμενα που συντελούν σε αυτό το γεγονός γιατί πραγματικά είναι πάρα πολλά! Θα σου πω μόνο πως ξέχνα τη μοναχική ζωή, θα συναντήσεις τον μεγαλύτερο έρωτα της ζωής σου και θα είστε μαζί από αυτό το διήμερο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμε μου, το Σαββατοκύριακο αυτό αναμένετε να είναι άκρως αποκαλυπτικό για εσένα και το ταίρι σου. Ευχάριστα νέα και ειδήσεις φέρνουν το χαμόγελο και την χαρά στο δεσμό σου, έχετε πολλούς λόγους να διασκεδάσετε, να βγείτε μια βόλτα ή και ακόμη να ξεφύγετε με μια mini απόδραση. Ανήκεις στα τυχερά ζώδια του διημέρου και όχι μόνο θα το απολαύσεις αλλά δεν αποκλείεται ακόμη και να δεις τη σχέση σου να περνά σε ένα πιο σοβαρό επίπεδο, σε περίπτωση που δεν έχει συμβεί αυτό ακόμη.

Είσαι μόνος-η Δίδυμε μου; Αυτό το διήμερο για εσένα είναι αρκετά ανανεωτικό και με πολύ – πολύ έντονο φλερτ. Μιλάμε για ένα Σαββατοκύριακο που μπορεί να σου απομακρύνει τη μοναχικότητα αλλά και το αίσθημα έλλειψης συντροφικότητας. Νιώθεις με κάθε τρόπο ότι αρέσεις και αυτό δεν έχεις παρά να το εκμεταλλευθείς κάνοντας μια πολύ καλή επιλογή. Αν και η αλήθεια είναι πως δεν θα δυσκολευτείς να επιλέξεις σύντροφο για σχέση, γιατί η ερωτική χημεία ανάμεσα σε εσένα και ένα πρόσωπο θα είναι διάχυτη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το μεγάλο γεγονός για εσένα Καρκίνε μου είναι ο Άρης που πέρασε στο ζώδιό σου και από αυτό το διήμερο και για πολλά Σαββατοκύριακα σε κάνει να θες να ρισκάρεις , να αλλάξεις πράγματα και να ξεκολλήσεις από καταστάσεις που δεν έχουν να σου προσφέρουν τίποτε. Να σημειωθεί επίσης πως στο σκηνικό του διημέρου υπάρχει και η Αφροδίτη που πέρασε και αυτή στον Ταύρο. Μιλάμε λοιπόν για ένα πολύ δυνατό Σκ που σε κάνει να θες να εκδηλώσεις με κάθε τρόπο τα αισθήματά σου στο ταίρι σου. Να εκφράσεις με λόγια ή πράξεις την αγάπη που του-της έχεις.

Για εσένα Καρκίνε μου που είσαι εδώ και πολύ καιρό μόνος-η το διήμερο αυτό μπορεί να σε κάνει πιο τολμηρό-‘ή από ποτέ. Με το πέρασμα του Άρη στο ζώδιό σου και της Αφροδίτης στον Ταύρο, η αλήθεια είναι πως δεν αφήνεις τίποτε στη τύχη του, αν σου αρέσει ένα πρόσωπο δεν έχεις παρά να το δείξεις με κάθε τρόπο και φυσικά θα έχεις ανταπόδοση σε όλο το ανοιχτό φλερτ.

ΛΕΩΝ

Μεγάλη ανανέωση να αναμένεις αυτό το διήμερο στην αισθηματική σου ζωή. Ξεκινώ αμέσως με την Πανσέληνο που πραγματοποιείτε στον φλογερό Σκορπιό και συνεχίζω με τη πολύ δυνατή και ανανεωτική για την ερωτική σου ζωή σύνοδο Αφροδίτης – Ουρανού. Ο ερωτισμός σας και η διάθεση για αλλαγή χτυπούν κόκκινο αυτό το διήμερο. Αν το τελευταίο διάστημα η ρουτίνα και η καθημερινότητα, σας είχε απομακρύνει συναισθηματικά όχι απλά θα ενωθείτε αυτό το διήμερο, μα θα αισθανθείς πως γνωρίζεστε από την αρχή.

Για εσένα Λιοντάρι μου που είσαι μόνος-η και το τελευταίο διάστημα είχες χάσει κάθε ελπίδα ότι θα βρεθεί στο διάβα σου ένας άνθρωπος να σου ταιριάζει, αυτό το διήμερο πολλά αλλάζουν. Με την Πανσέληνο στον Σκορπιό και τη σύνοδο μεταξύ Αφροδίτης με Ουρανό, όχι μόνο μπορείς να κάνεις μια από τις σημαντικές γνωριμίες της ζωής σου αλλά να μπει στη ζωή σου για να μείνει με διάρκεια. Ακολούθησε την καρδιά σου στην προκειμένη περίπτωση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την Αφροδίτη να έχει περάσει στον Ταύρο και την μετακίνηση του Άρη στον Καρκίνο, μιλάμε για ένα πολύ σπάνιο και διαφορετικό Σαββατοκύριακο σε σύγκριση με τα άλλα. Θυμάσαι που σε όλες σου τις κινήσεις λειτουργούσες με τη λογική; Ε λοιπόν αυτό ήρθε η ώρα να αλλάξει, ρισκάρεις και τολμάς για όσα θες να ζήσεις. Είναι ένα διήμερο που το συναίσθημα και οι επιθυμίες σου σε κυριεύουν και ενώ σπάνια λες το « Σ’ αγαπώ» το ξεστομίζεις με κάθε ευκαιρία. Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα σε κάνει να διαπιστώνεις με κάθε τρόπο πόσο τυχερός άνθρωπος είσαι για τις επιλογές σου στα ερωτικά σου.

Για εσένα που είσαι μόνος-η, αυτό το διήμερο είναι μια πολύ καλή αφορμή να αλλάξεις την ερωτική σου ζωή εντελώς. Με την Αφροδίτη στον Ταύρο και τον Άρη να έχει περάσει στον Καρκίνο, αντιλαμβάνεσαι πως αν δεν διεκδικήσεις τα θέλω σου δεν θα σου αποφέρει αυτό κάτι από μόνο του. Κυνηγάς τα θέλω σου και διεκδικείς αν σου αρέσει ένα πρόσωπο με κάθε τρόπο. Δεν αποκλείεται να δημιουργήσεις μια νέα σχέση και μάλιστα με πολύ καλές προοπτικές, μην τη χάσεις λοιπόν την ευκαιρία αυτή που θα έχεις.

ΖΥΓΟΣ

Από αυτό το διήμερο αγαπημένε μου Ζυγέ, να ξέρεις πως ξεκινά μια πολύ όμορφη περίοδος για εσένα και τον άνθρωπό σου. Το μόνο που θα σου έλεγα να προσέξεις είναι να έχεις λίγο πιο έντονη την διπλωματία (που την έχεις έντονα στο αίμα σου) με τον Άρη να έχει περάσει στον Καρκίνο σου δημιουργεί μια τάση να υπερισχύσεις απέναντι στο ταίρι σου. Όμως γενικά μιλάμε για ένα διήμερο πολύ όμορφο και διαφορετικό σε σχέση με τα όσα έχεις ζήσει μέχρι τώρα.

Για εσένα που είσαι μόνος-η αυτό το διήμερο είναι πραγματικά πολύ σπάνιο για την ερωτική σου ζωή. Κρύβει ευκαιρίες ερωτικές για νέα γνωριμίες και μπορείς να επενδύσεις σε κάτι νέο και πολύ αξιόλογο. Ναι σου τάζω μια πολύ ξεχωριστή και με αναπάντεχο τρόπο θα έλεγα νέα γνωριμία μέσα στο διήμερο αυτό. Θέλω να έχεις το νου σου όμως γιατί η γνωριμία-σχέση θα γίνει με πολύ ξαφνικό τρόπο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη πάει στον Ταύρο και ο Άρης στον Καρκίνο, αυτό σημαίνει πως αυτό το διήμερο είναι από εκείνα που έχουν μεγάλη επίδραση στην σχέση και στα αισθήματά σου. Δείχνεις την αγάπη σου αλλά αυτό που σε βοηθά να εκδηλώσεις και το πάθος σου στο ταίρι σου είναι η Πανσέληνος στο ζώδιό σου. Πολύ πιθανό λοιπόν μέσα στο διήμερο αυτό να έρθουν όμορφες και απρόοπτες στιγμές ανάμεσα σε εσένα και στο ταίρι σου, να ζήσεις ένα πολύ ενωτικό διήμερο αλλά κυρίως με ένταση και πάθος.

Έχεις πολλούς λόγους να χαμογελάς Σκορπιέ μου αυτό το διήμερο, είναι πολύ τυχερό για εσένα και την ερωτική σου ζωή. Η Αφροδίτη πέρασε στον Ταύρο, ο Άρης πήγε στον Καρκίνο και πάνω στο ζώδιό σου μια λαμπρή Πανσέληνος να σου φωτίζει τον ερωτικό δρόμο που πρέπει να πάρεις. Δεν υπάρχει περίπτωση όπως κατάλαβες να μην δημιουργήσεις μια νέα σχέση, δεν υπάρχει περίπτωση να μην σου κεντρίσει με το πιο δυναμικό τρόπο ένας νέος έρωτας το ενδιαφέρον.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ευχάριστες και γεμάτες γέλιο στιγμές σε περιμένουν, με την Σελήνη να είναι στο ζώδιό σου, έχεις μια πιο παιχνιδιάρικη διάθεση. Αν σκοπεύεις να αποδράσεις με το ταίρι σου, είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για να περάσεις πολύ όμορφες και ερωτικές στιγμές. Επειδή είναι μια κοινωνική Σελήνη όταν βρίσκεται στο ζώδιό σου, θα προτιμήσετε ίσως να βρεθείτε με αγαπημένους φίλους-ες όπου και πάλι η ατμόσφαιρα θα είναι πραγματικά πολύ όμορφη και με διάχυτο ερωτισμό.

Για εσένα Τοξότη μου που δεν διαθέτεις μια σχέση θα σου αποκαλύψω πως το διήμερο αυτό με την Σελήνη να είναι στο ζώδιό σου δεν αποκλείεται καθόλου να αλλάξουν πολλά. Είναι πολύ κοινωνικό Σαββατοκύριακο, με πολλές νέες γνωριμίες και γιατί όχι και την δημιουργία μιας νέας σχέσης. Σου αρέσει κάποιο πρόσωπο αλλά δεν είχε εξελιχθεί μέχρι τώρα σε κάτι πιο ξεκάθαρο; Μην μου αγχώνεσαι αυτό το διήμερο όλα μπορούν να συμβούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Αφροδίτη να έχει περάσει στον Ταύρο σε ωθεί σε στιγμές καλοπέρασης και ανεμελιάς με το ταίρι σου. Το μόνο που θα σου πρότεινα και δεν αφορά μόνο αυτό το διήμερο αλλά γενικότερα είναι πως ο Άρης με το πέρασμα του στον Καρκίνο ίσως κάποιες φορές να θες να επιβληθείς στο ταίρι σου. Από την άλλη ίσως να έχεις κάποιες παραπάνω απαιτήσεις από εκείνον-η ή και ακόμη να σε πιάσει μια μικρή γκρίνια για διάφορα θέματα. Σε γενικές γραμμές όμως μιλάμε για ένα διήμερο που θα περάσεις καλά και θα ικανοποιήσεις ανάγκες και επιθυμίες σου.

Είσαι μόνος-η Αιγόκερε μου; Θες να αλλάξει αυτό και να βγεις δειλά – δειλά από το καβούκι σου; Τώρα με την Αφροδίτη στον Ταύρο έχεις διάθεση να βγεις και να διασκεδάσεις, να το ρίξεις έξω και να ζήσεις ανέμελες στιγμές ( το έχεις ανάγκη). Ανάμεσα σε αυτά τα νέα άτομα, δεν θα σου αποκλείσω το γεγονός πως μπορεί να δημιουργηθεί μια ισχυρή ένωση και χημεία. Κράτησε το στην άκρη του μυαλού σου χωρίς αυτό να σε τρομάζει. Οι μεγάλες αλλαγές στην αισθηματική σου ζωή και ειδικά η δέσμευση σε δημιουργούν ένα φόβο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Καυτό αναμένετε να είναι για εσένα το διήμερο αυτό, φλογερό θα τολμούσα να πω ότι είναι και πώς να μην είναι άλλωστε με την Πανσέληνο που πραγματοποιείται στον Σκορπιό. Πάθος και ένταση συνθέτουν το σκηνικό με το ταίρι σου και σας ανανεώνουν σε τέτοιο σημείο που θα αισθανθείς πως ερωτεύεστε από την αρχή. Επίσης να μην ξεχάσουμε και την σύνοδο Αφροδίτης – Ουρανού που σου δημιουργεί την ανάγκη να κάνεις μια έκπληξη στο ταίρι σου, να δράσεις προκειμένου να δείξεις – αποδείξεις το πώς αισθάνεσαι για εκείνο.

Για εσένα που είσαι μόνος-η, αυτό το διήμερο είναι η μεγάλη αφορμή να αλλάξει για πάντα το σκηνικό στα ερωτικά σου. Με τέτοια φλογισμένη Πανσέληνο στον ερωτιάρη Σκορπιό και με την Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ουρανό, δεν μπορεί παρά να μην σε βρουν τα βέλη του έρωτα κατευθείαν στην καρδιά. Ερωτεύεσαι πολύ δυνατά και μάλιστα υπάρχει και άμεση ανταπόκριση.

ΙΧΘΥΣ

Η Αφροδίτη πέρασε στον Ταύρο και ο Άρης στον Καρκίνο, αυτό σημαίνει πως από αυτό το διήμερο και έπειτα περνάς τέλεια. Έχεις ανεβασμένη διάθεση, όρεξη να βγεις, να μιλήσεις ανοιχτά με το ταίρι σου και να επικοινωνήσετε με έναν διαφορετικό τρόπο. Πρόκειται για ένα πολύ όμορφο διήμερο και ίσως το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα σε κάνει να θες να αναλύσεις σε βάθος τα αισθήματα του συντρόφου σου και αν νιώσεις με κάποιο τρόπο παραμελημένος–η.

Αυτό το διήμερο για εσένα Ιχθύ μου, που δεν έχεις μια σχέση είναι πραγματικά απίστευτα διαφορετικό με τα όσα έχεις ζήσει μέχρι τώρα. Η Αφροδίτη πέρασε στον Ταύρο και ο Άρης στον Καρκίνο και το ακόμη καλύτερο το τρίγωνο Ερμή – Πλούτωνα που έρχεται να σου αλλάξει τη ζωή. Πιο συγκεκριμένα την ερωτική σου ζωή σκοπεύει να σου αλλάξουν οι όψεις αυτές και να σου φέρουν έναν από τους μεγαλύτερους έρωτες της ζωής σου. Μην σκέφτεσαι τίποτε, ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΕΙΣ μόνο.

e-zwdia.gr

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ