16.4 C
Trikala
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Έκοψε την βασιλόπιτα ο Συλλόγος ΑμεΑ “ΕΛΠΙΔΑ” (φωτο)

Με κατάμεστη τη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Τρικάλων , εκπρόσωποι φορέων, εθελοντές, φίλοι και μέλη, αγκάλιασαν την εκδήλωση για την κοπή Βασιλόπιτας του Συλλόγου ΑμεΑ «ΕΛΠΙΔΑ» .  Με το σύνθημα «γίνε φίλος μας, έλα κοντά μας» πολλοί Τρικαλινοί στηρίζουν την προσπάθεια του συλλόγου και το αποδεικνύουν έμπρακτα καθημερινά. Τιμώμενα πρόσωπα της εκδήλωσης δεν θα μπορούσε να είναι άλλα από τον Μπάμπη και Γιάννα Δεληλίγκα, οι οποίοι με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. του Συλλόγου τιμήθηκαν και χρήστηκαν επίτιμα μέλη του Συλλόγου.

- Advertisement -

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν σπουδαστές του  ΔΙΕΚ Τρικάλων του τμήματος Βρεφονηπιοκομίας και μαθητές της  ΣΤ΄2 του 6ου Δημοτικού σχολείου Τρικάλων. Πωλώντας τις δημιουργίες τους, με την πολύτιμη καθοδήγηση δασκάλας και  καθηγητών, στηρίζουν τις προσπάθειες του Συλλόγου. Με το παράδειγμά τους, τα παιδιά γίνονται η αφορμή για να βγάλουμε προς τα έξω τη γεμάτη ανθρωπιά πλευρά της ψυχής μας.

Μήνυμα ελπίδας έδωσε ο Παναγιώτης Παπαστολόπουλος. Παίζοντας ο ίδιος αρμόνιο, γέμισε την αίθουσα όμορφες μελωδίες και απέδειξε ότι η  αναπηρία δεν είναι εμπόδιο αλλά κίνητρο για την εξέλιξη του μέσω της μουσικής.

Ευχαριστούμε το  θεατρικό Σύλλογο «ΠΟΛΥΜΥΘΟΝ» ,  που για πρώτη φορά ενσωμάτωσε παιδιά ΑμεΑ – μέλη του Συλλόγου μας στη θεατρική του ομάδα παρουσιάζοντας το παραμύθι «Ο εγωιστής γίγαντας». Διασκέδασαν το κοινό και προσέφεραν χαμόγελα και πολύ χορό.

Ευχαριστούμε θερμά το Φούρνο «Αλεύρι και Ζάχαρη» για την προσφορά της βασιλόπιτας και την αντιπροσωπία τροφίμων «Κουρεμένος Γεώργιος ΑΕ» για την προσφορά γλυκισμάτων. Τα δώρα προσέφεραν οι εταιρίες WIND και GALERΙΕ DE BEAYTE και η δικηγόρος Ευαγγελία Σκρέκα.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ