15.1 C
Trikala
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Έναρξη Εσπερινών Κηρυγμάτων της Τρίτης και η σύναξη νέων στην Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης και Σταγών

Την Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017 θα πραγματοποιηθεί η έναρξη των Εσπερινών Κηρυγμάτων στην Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης και Σταγών.

- Advertisement -

Περί ώρα 5:30 μ.μ. στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων θα τελεσθεί Αρχιερατικός Εσπερινός Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου. Εν συνεχεία, μετά την προσφώνηση του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Χρυσοστόμου, ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης Μιχαήλ Σαντοριναίος θα ομιλήσει καταλλήλως προς ωφέλεια όλων και πνευματικό ανεφοδιασμό.

Επίσης το βράδυ της ίδιας ημέρας και ώρα 8.30 μ.μ. στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου καί κάθε Τρίτη θα γίνεται η σύναξη νέων, φοιτητών και εργαζομένων. Κατ’ αυτήν θα γίνεται διάλογος για θέματα που έχουν να κάνουν με την πνευματική αφύπνιση και τον σύγχρονο προβληματισμό. Ομιλητής θα είναι και πάλι ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης Μιχαήλ Σαντοριναίος. Παρακαλούμε και προσκαλούμε τους νέους μας να συμμετέχουν σ’ αυτήν την πνευματική ευκαιρία.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ