13.9 C
Trikala
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Έναρξη της φετινής θερινής θεατρικής περιοδείας του περιφερειακού θεάτρου Καρδίτσας

Από σήμερα το Περιφερειακό Θέατρο Καρδίτσας κάνει την έναρξη της φετινής θερινής θεατρικής περιοδείας του, παρουσιάζοντας στην περιοχή μας, αλλά και σε όλη την Ελλάδα κωμωδίες του Δημήτρη Απ. Ρήτα.

- Advertisement -

Σήμερα λοιπόν, 4-7-2018, Τετάρτη, 9 και 30 μ.μ., στη Μυρίνη Καρδίτσας παρουσιάζει την κωμωδία «Του χωριού το Κοινοβούλιο», του Δημήτρη Απ. Ρήτα, σε σκηνοθεσία του συγγραφέα, σκηνικά Πιπίνας Μπατζιάκα και μουσική και τραγούδια του γνωστού συνθέτη Χρήστου Νικολόπουλου.

Πρόκειται για μία κωμωδία με στοιχεία επίκαιρης πολιτικής σάτιρας, χωρίς ακρότητες και ηθογραφικά στοιχεία που τιμούν και προβάλλουν τη λαϊκή μας παράδοση. Προκαλεί άφθονο και αβίαστο γέλιο, χωρίς ύβρεις και χυδαιολογίες. Παρουσιάστηκε σε πόλεις και χωριά (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λαμία κλπ) με πολύ μεγάλη επιτυχία και άριστες κριτικές.

Παίζουν: Σωτήρης Μπακαρός, Απόστολος Χαλαβέτας, Αυγή Παπαδημητρίου, Βάϊος Ρήτας, Απόστολος Ρήτας, Δημήτρης Καραμαγκιόλας, Ειρήνη Γεωργαντζά, κ.ά.

Δήμαρχοι και Εκπολιτιστικοί Σύλλογοι που επιθυμούν να δουν την υπέροχη αυτή κωμωδία, μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Δημήτρη Ρήτα, τηλ. 2441072720, κιν. 6976074465, e-mail: ap.ritas@yahoo.gr, You Tube: Δημήτρης Ρήτας

Ο Διευθυντής του Θεάτρου

Δημήτρης Απ. Ρήτας

 

 

 

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ