26.1 C
Trikala
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Ένας τρικαλινός δρομέας στο Τόκιο! (ΦΩΤΟ)

Άλλη μια συμμετοχή σε major Μαραθώνιο πρόσθεσε στο ενεργητικό του το μέλος του Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων Νικόλας Οικονομίδης . Ταξίδεψε στην μακρινή χώρα της Άπω Ανατολής ,την Ιαπωνία , και συμμετείχε στον Παγκόσμιας φήμης Μαραθώνιο του Τόκιο ( Tokyo Marathon 2019 ) . Ο συγκεκριμένος Μαραθώνιος είναι από τους πιο δύσκολους για να συμμετάσχει δρομέας καθώς πέρα από την μεγάλη απόσταση από την Ελλάδα (περίπου 20 ώρες πτήσης) , η ζήτηση είναι πολύ μεγάλη . Να αναφέρουμε ότι υποβλήθηκαν περίπου 350.000 αιτήσεις συμμετοχής και κληρώθηκαν να συμμετάσχουν 37.000 δρομείς .Ο Νικόλας κατάφερε να εξασφαλίσει την συμμετοχή του και στάθηκε στην εκκίνηση ενός τόσο μεγάλου δρομικού γεγονότος !

- Advertisement -

Η εκκίνηση δόθηκε μπροστά από το κυβερνητικό κτίριο metropolitan και οι δρομείς καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα είχαν να αντιμετωπίσουν τις πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν .Η έντονη βροχή και η παγωνιά δημιούργησαν αρκετές δυσκολίες.

Ο Νικόλας αν και αντιμετώπιζε αρκετά προβλήματα τραυματισμού τον τελευταίο καιρό κατάφερε και κράτησε σταθερό το ρυθμό του από την αρχή της κούρσας και τερμάτισε σε χρόνο 3:45:41! Του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια! Με την συμμετοχή του στον συγκεκριμένο μαραθώνιο συμπλήρωσε τον 5ο major μαραθώνιο και του απομένει μόνο ένας για να εκπληρώσει το όνειρό του ,δηλαδή να συμμετάσχει και στους 6 μεγαλύτερους μαραθώνιους του κόσμου!

ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !!!

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ