17.8 C
Trikala
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Ένα μοναδικό event ομορφιάς και διασκέδασης για γυναίκες στα Τρίκαλα αυτό το Σάββατο!

Γιατί ομορφιά και γυναίκες πάνε μαζί…

- Advertisement -

Ο Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Δενδροχωρίου Τρικάλων “Το Θεμέλιο”, επιστρέφει δυναμικά και ετοιμάζει ένα μοναδικό event καθαρά γυναικείας υπόθεσης, με θέματα ομορφιάς και πολύ διασκέδαση!

Ο χορός γυναικών Δενδροχωρίου έχει καταστεί ως μια από τις κορυφαίες εκδηλώσεις στα Τρίκαλα, όπου οι γυναίκες χορεύουν και διασκεδάζουν μέχρι το ξημέρωμα…

Στο θέμα “BEAUTY” με επίκεντρο την ομορφιά που θα παρουσιαστεί στην αρχή της εκδήλωσης, θα υπάρξει ενημέρωση για θέματα αισθητικής. Θα υπάρξει πλούσια λαχειοφόρος αγορά με πολύ καλά δώρα από Δερματολόγους, Πλαστικούς, Οδοντιάτρους, Αισθητικούς, Κομμωτές κτλ. Την διασκέδαση θα αναλάβει εκλεκτή δημοτική και λαϊκή Ορχήστρα.

Οι γυναίκες του Συλλόγου θα ετοιμάσουν καφέδες, πίτες, σαλάτες, φαγητά, γλυκά, ποτά!

Χορηγός της εκδήλωσης είναι η εταιρία “Yellow Rose” που θα μοιράσει και  κάποια δωράκια στις γυναίκες.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δενδροχωρίου είναι από εκείνους τους συλλόγους που δίνουν το παράδειγμα στη συλλογική προσπάθεια και συνεισφορά. Είναι ο σύλλογος που με μεράκι και αγάπη για το χωριό, προσπαθεί να κρατεί πάντα ζωντανή την φλόγα της δράσης και της παράδοσης, μέσα από εκδηλώσεις και παρεμβάσεις. Η φιλοσοφία του συλλόγου είναι να προσπαθεί να κάνει το καλύτερο που μπορεί στις δύσκολες εποχές που ζούμε χωρίς αυτό να είναι εμπόδιο.

Σας περιμένουμε όλες να περάσουμε μαζί μια αξέχαστη βραδιά.

Σάββατο 9-2-2019 ώρα 7:00 μ.μ. στο Πύλης Μέγαρο

 

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ