18 C
Trikala
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Έπεα πτερόεντα στη γιορτή της γυναίκας…

  Γράφει ο επαναπατριζόμενος Θεσσαλός Πολίτης Βάιος Φασούλας

- Advertisement -

Καλημέρα ΓΥΝΑΙΚΑ, ΚΑΛΗΜΕΡΑ κόρη, μητέρα και γιαγιά και Χρόνια Πολλά. Μια  αλληγορική καλημέρα, για να μη χαλάσει ο ιστορικός ρους της ημέρας, και σε εσάς έλληνες,  φιλοτηλεθεατές των καναλιών της παραπληροφόρησης, της τρομοκρατίας, των σκανδάλων, της διαφθοράς, των καναλιών- ΜΜΑποβλάκωσης, όπως συνήθως τα λέμε και όπως είναι.

Κύριο χαρακτηριστικό τους οι δόλιοι τρόποι τους, που μέσω των τηλεπαρουσιαστών…, που μας θυμίζουν κλόουν, ακροβάτες, μάντεις και ταχυδακτυλουργούς σε Τσίρκα, ψεύτες, υποκριτές και θεατρίνους, ανθρωπάκια που η λειτουργία τους πληκτρολογείται…, παρουσιάζουν και τη γιορτή της γυναίκας και τους εκλεκτούς επισκέπτες της καθεστηκυίας τάξης, που πολλοί εξ αυτών θυμίζουν Μικρά ζωύφια στη ζούγκλα. Ζούγκλα, που μάθανε να υποτάσσουν ελέφαντες και τώρα σέρνονται με την κοιλιά, με ιαχές και γυαλωμένα μάτια γιατί, τα αρπάξανε τη βορά απ’ το στόμα και συνεχώς επιτίθενται με τρομοκρατικές μεθόδους.

Καλά να είναι η κάθε γυναίκα του Πλανήτη για την μεγάλη της προσφορά. Αυτή μας δίνει χαρές στη ζωή! Αυτή υμνούμε και την τραγουδάμε σε όλες τις εποχές, στα λυκαυγές και στα λυκόφως, στους έναστρους ουρανούς και φωτισμένα περβόλια όπου την λάμψη τους αποκτάν από αυτή! Αυτή γιορτάζει σήμερα. Η κόρη, η μητέρα, η γιαγιά και η εγγονή, για να δώσει ξανά ζωή στη ζωή.

Σήμερα δεν είναι μόνο ημέρα γιορτής των λουλουδιών και των ευχών, είναι ημέρα αγώνων σε Παγκόσμιο επίπεδο. Είναι ημέρα Ανάτασης και Απελευθέρωσης της καταπιεζόμενης, της περιφρονημένης, της άνεργης, της «πόρνης» και της απελπισμένης, της δακτυλοδεικτούμενης γυναίκας του κόσμου, της μετανάστριας, της αλλόθρησκης, της γυναίκας της «ΕΕ», της γυναίκας της Ελλάδας, της δικής μας γυναίκας, που η «ΕΕ» μέσω των εν Ελλάδι ανδραπόδων, την έχει περιθωριοποιήσει και καταδικάσει στη μιζέρια.

Χρόνια Πολλά Γυναίκα! Ζήσε για να μπορεί να ζει και ο κόσμος!

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ