30.2 C
Trikala
Σάββατο, 1 Ιουνίου, 2024

Ήρθε η ώρα να… δεθούμε: Βάλτε κορδόνια στα ρούχα

Η μικρή πινελιά του κορδονιού κάνει το ρούχο ενδιαφέρον και ακόμα και το πιο κλασικό κομμάτι, γίνεται ενημερωμένο και stylish. Koρδόνια έχουμε δει να συμπεριλαμβάνονται στις συλλογές Givency, Gucci και Louis Vuitton και η τάση αυτή αναβιώνει το trend που υπήρχε και στη δεκαετία του 70’.

- Advertisement -

Tα 70s κάνουν αισθητή την παρουσία τους την φετινή σεζόν και στην πιο απλή εκδοχή τους οι lace-up λεπτομέρειες βρίσκονται στην πλάτη κάποιου T-Shirt, στο πλάι ενός παντελονιού (leather ή jean), στο πλάι ή στο ντεκολτέ ενός φορέματος. Το είδαμε σε μπότες, σε φορέματα, σε πανωφόρια. Tα κορδόνια μπορούν να φορεθούν σε εμφανίσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Στυλ χαλαρό, sexy, παιχνιδιάρικο. Από το office look μέχρι το look κάποιας βραδινής εξόδου, αποπνέουν γοητεία. Αν έχεις στην γκαρνταρόμπα σου ήδη ένα φόρεμα ή μια τουνίκ με κορδόνια, έχεις ένα από τα πιο μοδάτα της σεζόν. Για τις πρωινές σου εμφανίσεις μπορείς να επιλέξεις μακρυμάνικες μπλούζες με αυτό το εφέ που συνδυάζονται άψογα με τζιν ή παντελόνια σε στενή γραμμή.

Για τις πιο βραδινές σου εμφανίσεις, μπορείς να φορέσεις ένα body με κορδόνια που θα συνδυαστεί με στενό παντελόνι και ψηλοτάκουνα. Αν πάλι το ντεκολτέ σου είναι πλούσιο, καλό θα ήταν η λεπτομέρεια να αποφευχθεί γιατί το τονίζει ακόμα πιο πολύ και το αποτέλεσμα δείχνει υπερβολικό. Ιδιαίτερη αναφορά θα πρέπει να γίνει και στο it item της σεζόν: τα lace up pants που λατρεύουν οι fashionistas. Είναι τα παντελόνια που θυμίζουν κορσέ και συνδυάζονται τόσο με ψηλοτάκουνα και μπότες όσο και με sneakers για πιο casual εμφανίσεις.

Πηγή:bovary

πηγη:http://www.govastileto.gr

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ