11.1 C
Trikala
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Όλη η Πολιτική Δραστηριότητα στα Τρίκαλα-Κομμάτων

Η αναδρη δολοφονική επίθεση κατά του πρώην πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου, μόνο οργή και θλίψη προκαλεί σ όλους τους σκεπτόμενους πολίτες.
Οι μόνοι που επιχαιρουν , είναι οι εχθροί της Ελλάδος και της Δημοκρατίας.
Η κυβέρνηση και οι αρμόδιες διωκτικές αρχές, πρέπει άμεσα να κάνουν το καλύτερο δυνατόν για την​ άμεση σύλληψη των θρασύδειλων δραστών και την παραδειγματική τους τιμωρία .
Κάθε ανοχή στην ανομία και στην τρομοκρατία, μόνο σε χειρότερα αποτελέσματα οδηγεί….
Η Ελλάδα βρίσκεται σε μια πολλή κρίσιμη καμπή  και το μόνο που δεν χρειάζεται τώρα, είναι ένα νέο κύκλο τυφλής βίας.
Εύχομαι ταχεία ανάρρωση στον πρώην πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο και στους τραυματίες συνοδούς του.
Ηλίας Βλαχογιάννης,πρ. Νομάρχης και Βουλευτής Τρικάλων, Συντονιστής Τομέα Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας

- Advertisement -

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Η ΛΑ.Ε. εκφράζει την αλληλεγγύη και την αμέριστη συμπαράσταση της στις διεκδικήσεις των εργαζομένων οδηγών δικύκλου και στηρίζει την απεργία που κήρυξε η Συνέλευση Βάσης Εργαζομένων Οδηγών Δικύκλων (Σ.Β.Ε.Ο.Δ.) την Πέμπτη 25 Μαΐου.

Παράλληλα καλεί όλους τους πολίτες την Πέμπτη 25 Μαΐου, να απέχουν από παραγγελίες (courier/delivery) και κάθε είδους συναλλαγές  που προϋποθέτουν την εργασία των συγκεκριμένων εργαζομένων.

Η ΛΑ.Ε. καλεί την κυβέρνηση και τους εργοδότες να ικανοποιήσουν τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων του κλάδου για ασφαλείς και αξιοπρεπείς συνθήκες.

Να μην ξεχνάμε πως η συντριπτική πλειοψηφία των εργαζομένων είναι νεαρής ηλικίας και αντιμετωπίζονται μισθολογικά και εργασιακά ως «αναλώσιμοι» αφού σε πολύ μεγάλο ποσοστό, η συγκεκριμένη εργασία είναι προσωρινή (εξωθούνται σε παραίτηση λόγω κακών εργασιακών συνθηκών). Αποτελεί την πιο σύγχρονη έκφραση σύγχρονης δουλείας.

Δεν πρέπει να  ξαναγίνουμε μάρτυρες δραματικών γεγονότων και απώλειας ζωής εργαζομένου, όπως δυστυχώς συνέβη τους προηγούμενους μήνες.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ