20.8 C
Trikala
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Όλη η πολιτική δραστηριότητα στα Τρίκαλα-ανακοινώσεις για την απεργία

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

- Advertisement -

Ενάντια στην αθλιότητα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να φέρει «σαν τον κλέφτη» τροπολογία στη Βουλή για τον περιορισμό του απεργιακού δικαιώματος, της οργάνωσης και της πάλης των εργατών, η Γραμματεία του ΠΑΜΕ με εργατικά Σωματεία, Συνδικάτα, Επιτροπές Αγώνα που συσπειρώνονται σ΄αυτή, διοργανώνουν κινητοποίηση- συγκέντρωση την
Σήμερα Τρίτη 5 Δεκέμβρη στις 6.00 το απόγευμα, στην Πλατεία «ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ» Τρικάλων.

Αίσχος!
Να πάρουν άμεση, μαχητική, αγωνιστική απάντηση!
Η νομοθετική ρύθμιση προβλέπει ότι: Για τη συζήτηση και λήψη απόφασης για την κήρυξη απεργίας απαιτείται η παρουσία τουλάχιστον του 1/2 των οικονομικά τακτοποιημένων μελών της πρωτοβάθμιας συνδικαλιστικής οργάνωσης (σήμερα μπορεί να ληφθεί από το 1/3 και με απόφαση του 1/5 της 3ης συνεδρίασης της γενικής συνέλευσης).
Η τροπολογία κατατέθηκε στο νομοσχέδιο αρμοδιότητας του Ν. Παππά για τον HELLAS SAT, που ψηφίζεται την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η αθλιότητα της κυβέρνησης αναδεικνύεται και από το γεγονός ότι η τροπολογία θα συζητηθεί σε μία και μόνο – την αυριανή – συνεδρίαση καθώς το νομοσχέδιο έχει περάσει από την αρμόδια Επιτροπή.
Όλοι στο δρόμο για να μην περάσει το νέο αντεργατικό έκτρωμα!!
Καλούμε τους εργαζόμενους με κάθε τρόπο και μέσο να δώσουν μαχητικό παρόν!
Καλούμε τα εργατικά Σωματεία, συνδικαλιστικές οργανώσεις, φορείς του εργατικού-λαϊκού κινήματος στο νομό μας να πάρουν μέτρα για την ενημέρωση των εργαζομένων στους τόπους δουλειάς και την συμμετοχή τους στην απογευματινή κινητοποίηση!!
Να φτάσει παντού το κάλεσμα.
Κανείς να μη μείνει σπίτι!
Οι αγώνες των εργαζόμενων δε θα μπουν στο γύψο!
Κάτω τα χέρια από την απεργία!

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Καμία αύξηση στην τιμή των διοδίων, να καταργηθούν τώρα όλα τα διόδια και οι συμβάσεις παραχώρησης των δρόμων στους επιχειρηματικούς ομίλους
Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, παίρνοντας τη σκυτάλη από τις προηγούμενες κυβερνήσεις, όχι μόνο δεν κατάργησε τη σύμβαση παραχώρησης στους μεγαλοεπιχειρηματίες των εθνικών οδών και τα διόδια, αλλά τα μονιμοποιούν και αυξάνουν τους σταθμούς των διοδίων και του μεγάλου χαρατσιού που αναγκάζεται να πληρώνει όποιος χρησιμοποιεί το Εθνικό οδικό δίκτυο. Μάλιστα από 1/1/2018 ανακοινώθηκε ότι θα υπάρχει νέα αύξηση στην τιμή των διοδίων.

Παράλληλα η κυβέρνηση, προκειμένου να στηρίξει την κερδοφορία των επιχειρηματικών ομίλων που εκμεταλλεύονται τους εθνικούς δρόμους και να αποτρέψει όσους αγωνίζονται ενάντια στα διόδια, διατηρεί όλα τα κατασταλτικά τρομοκρατικά μέτρα που είχαν ψηφίσει Ν.Δ-ΠΑΣΟΚ, που προβλέπουν ποινές φυλάκισης σε όσους συμμετέχουν σε κινητοποιήσεις ενάντια στα διόδια ή παρεμποδίζουν τη είσπραξη των χαρατσιών.
Διατηρεί επίσης την ποινή της αφαίρεσης πινακίδων σε όσους οδηγούς αρνούνται να πληρώνουν διόδια, ενώ δίνει τη δυνατότητα στο Δημόσιο να εφαρμόζει κατά την κατασκευαστική περίοδο την πολιτική διοδίων που εκάστοτε κρίνει πρόσφορη για την αντιμετώπιση προβλημάτων που δημιουργούνται στους χρήστες, είτε σε συμφωνία με τους παραχωρησιούχους είτε ύστερα από μονομερή απόφασή του αλλά με αποζημίωση των παραχωρησιούχων. Μπορεί, δηλαδή, το κράτος να μειώσει τις τιμές, αρκεί να εξασφαλίσει στις κοινοπραξίες ότι δε θα χάσουν.

Στους άθλιους παράδρομους της ΠΑΘΕ που αναγκάζονται να καταφεύγουν οι περισσότεροι οδηγοί που κινούνται συχνά ή πιο αραιά, ήδη μετράμε νεκρούς και πολλούς περισσότερους τραυματίες, καταστραμμένα αυτοκίνητα!

Μόνοι κερδισμένοι είναι οι κατασκευαστικοί και επιχειρηματικοί όμιλοι που εκμεταλλεύονται τους αυτοκινητόδρομους και εισπράττουν τεράστια κέρδη!
Αποτελεί πρόκληση για το λαό, που δοκιμάζεται από την καπιταλιστική κρίση, την ανεργία και τις αντιλαϊκές πολιτικές, να χρυσοπληρώνει συνεχώς και για τους δρόμους!
Κανένας δεν πρέπει να ξεγελαστεί από τις προσπάθειες της Περιφερειακής Αρχής Θεσσαλίας και των Δήμων που ελέγχονται από τη Ν.Δ και το ΠΑΣΟΚ, να διευθετηθεί το θέμα των διοδίων με την κατάργηση κάποιων σταθμών (Τέμπη) ή την μεταφορά σε άλλα σημεία, ή την δωρεάν μετακίνηση κατοίκων ορισμένων χωριών που είναι δίπλα στην ΠΑΘΕ.
Κανένας δεν μπορεί να πατά σε δυο βάρκες. ‘Η θα είσαι με την παράδοση των οδικών αξόνων στους επιχειρηματικούς ομίλους που έφερε τα διόδια, όπως είχε ψήφισε ο κ. Περιφερειάρχης, ως βουλευτής της Ν.Δ τότε, μαζί με τους συναδέλφους του της Ν.Δ και του ΠΑΣΟΚ ή θα είσαι υπέρ της κατάργησης όλων των διοδίων και της παράδοσης των δημόσιων έργων και υποδομών στους επιχειρηματικούς ομίλους. Ο περιφερειάρχης και οι δήμαρχοι Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ, ήταν και είναι με την πρώτη επιλογή, απλά πιέζονται από τον κόσμο και κάνουν ελιγμούς.
Η Λαϊκή Συσπείρωση Θεσσαλίας, που στηρίζεται από το ΚΚΕ, θεωρεί ότι κάθε άλλο αίτημα, πέρα από την πλήρη κατάργηση όλων των διοδίων, την ακύρωση της σύμβασης – παράδοσης των εθνικών οδικών δικτύων στους επιχειρηματικούς ομίλους, την ελεύθερη κίνηση στο οδικό δίκτυο που είναι πάγιο αίτημά του, συνιστά αποπροσανατολισμό του λαού και κάλπικη αντίθεση στα διόδια, στη ληστεία που γίνεται που οδηγεί ακόμα και στη θυσία ανθρώπινων ζωών.
Το εθνικό οδικό δίκτυο και όλες τις υποδομές, τις έχει πληρώσει πολύ ακριβά ο λαός μας με την άμεση και την έμμεση βαριά φορολογία, με τα διόδια, τα ακριβά καύσιμα, τα τέλη κυκλοφορίας και τόσα άλλα χαράτσια, επομένως πρέπει αμέσως να σταματήσει να πληρώνει διόδια και άλλα χαράτσια.
Η Λαϊκή Συσπείρωση Θεσσαλίας, καλεί τους εργαζόμενους, τους μικρομεσαίους αγρότες και ΕΒΕ, να διεκδικήσουμε:
• Την κατάργηση όλων των διοδίων.
• Την κατάργηση των συμβάσεων παραχώρησης των οδικών δικτύων σε επιχειρηματικούς ομίλους.
• Οδικά έργα που θα κατασκευάζονται από έναν εθνικό κατασκευαστικό φορέα χωρίς πρόσθετες επιβαρύνσεις του λαού.
• Συγκοινωνίες υπέρ του λαού, δημόσιες, φθηνές, τακτικές, δωρεάν για τους άνεργους, άπορους, μερικά απασχολούμενους, φοιτητές, μαθητές.
• Το σταμάτημα κάθε δίωξης και την ακύρωση κάθε καταδίκης όσων αγωνίζονται για την κατάργηση των διοδίων ή αρνήθηκαν να πληρώσουν.

Λάρισα 5/12/2017
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Ν. ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΓΕ

ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ!
ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΟΣΜΜΟ ΤΟΥ ΑΠΕΡΓΙΑΚΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ!

Η κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ φέρνει «σαν τον κλέφτη» τροπολογία στη Βουλή για τον περιορισμό του απεργιακού δικαιώματος, της οργάνωσης και της πάλης των εργαζόμενων.

Ως Σύλλογος Γυναικών Ν. Τρικάλων-μέλος της ΟΓΕ, δίνουμε άμεσα και μαχητικά τη δική μας αγωνιστική απάντηση και συμμετέχουμε στην κινητοποίηση μαζί με τα Εργατικά Σωματεία, Συνδικάτα, Επιτροπές Αγώνα που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ, την Τρίτη 5 Δεκέμβρη στις 6.00 το απόγευμα, στην Πλατεία «ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ» στα Τρίκαλα.

Σύμφωνα με τη νομοθετική ρύθμιση – σχετικά με τη συζήτηση και τη λήψη απόφασης για την κήρυξη απεργίας – προβλέπεται:
η παρουσία τουλάχιστον του 1/2 των οικονομικά τακτοποιημένων μελών της πρωτοβάθμιας συνδικαλιστικής οργάνωσης
(σήμερα μπορεί να ληφθεί από το 1/3 και με απόφαση του 1/5 της 3ης συνεδρίασης της γενικής συνέλευσης).
Η τροπολογία κατατέθηκε στο νομοσχέδιο αρμοδιότητας του Ν. Παππά για τον HELLAS SAT, που ψηφίζεται την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017.

Η αθλιότητα της κυβέρνησης αναδεικνύεται και από το γεγονός ότι η τροπολογία θα συζητηθεί σε μία και μόνο συνεδρίαση καθώς το νομοσχέδιο έχει περάσει από την αρμόδια Επιτροπή.

Όλοι στο δρόμο για να μην περάσει το νέο αντεργατικό έκτρωμα!

Καλούμε τις γυναίκες του καθημερινού μόχθου
με κάθε τρόπο και μέσο να δώσουν μαχητικό παρόν!

Συμμετέχουμε όλες στην απογευματινή κινητοποίηση!
Οι αγώνες των εργαζόμενων δε θα μπουν στο γύψο!

Κάτω τα χέρια από το δικαίωμα στην απεργία!

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Ν.ΤΡΙΚΑΛΩΝ-ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΓΕ
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. ΤΡΙΚΑΛΩΝ: Κάτω τα χέρια από τα σωματεία και τις απεργίες μας!
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ προχωράει αιφνιδιαστικά στο αντεργατικό έγκλημα για το οποίο τα ντόπια και ξένα αφεντικά της θα την ευγνωμονούν. Φέρνει με τροπολογία ντροπής την αλλαγή των όρων προκήρυξης της απεργίας για τα πρωτοβάθμια σωματεία, βάζοντας ως προϋπόθεση το 50%+1 των οικονομικά τακτοποιημένων μελών. Υπηρέτες του κεφαλαίου, της ΕΕ και του ΔΝΤ, αδίσταχτοι υπερασπιστές των μνημονίων, επιδιώκουν να καταφέρουν ένα άνευ προηγουμένου πλήγμα στην εργατική τάξη και τους αγώνες της, χτυπώντας τον πρωτοβάθμιο συνδικαλισμό που αποτελεί την καρδιά της αντίστασης στη μνημονιακή βαρβαρότητα.
Παράλληλα αλλάζουν τους όρους των εργατικών αποζημιώσεων σε περίπτωση εργατικού ατυχήματος απαιτώντας να αποδεικνύεται δικαστικά η ύπαρξη “δόλου” από την μεριά του εργοδότη. Κι αυτό την στιγμή που η εργοδοτική ασυδοσία έχει μετατρέψει τους χώρους δουλειάς σε κάτεργα.
Γελιέται η άθλια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και οι μνημονιακοί της σύμμαχοι (ΝΔ και Δημοκρατική Συμπαράταξη) ότι θα σταματήσουν το δικαίωμα στην απεργία. Οι εργάτες με τους αγώνες τους πέταξαν στα σκουπίδια το νόμο 330 του Λάσκαρη υπουργού του Καραμανλή το ’76, το άρθρο 4 του ΠΑΣΟΚ το ’83 και τόσες άλλες αντίστοιχες επιθέσεις. Έτσι θα πετάξουν κι αυτό το τερατούργημα μαζί με την βάρβαρη αντεργατική μνημονιακή πολιτική, το μαύρο μέτωπο ΕΕ ΔΝΤ και τις κυβερνήσεις τους!
– ΟΛΕΣ ΚΙ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 5/12 ΣΤΙΣ 7:00 Μ.Μ. ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ
– ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΣΤΙΣ 14.12
– ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΑΝΤΟΥ
– ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΟΛΑ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ!
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Λέσχη Εργασίας, Αλληλεγγύης & Πολιτισμού: Θέλουν να κάνουν την απεργία παράνομη. Ξεσηκωμός παντού!
Λέσχη Εργασίας, Αλληλεγγύης & Πολιτισμού: Θέλουν να κάνουν την απεργία παράνομη. Ξεσηκωμός παντού!
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ –ΑΝΕΛ φέρνει άρον άρον τροπολογία ενάντια στο δικαίωμα στην απεργία. Η αλητεία της κυβέρνησης είναι τέτοια που η τροπολογία θα συζητηθεί σε μία και μόνο συνεδρίαση αύριο Τρίτη 5 Δεκέμβρη στις 12.00 μμ.
Η τροπολογία αφορά στα πρωτοβάθμια σωματεία και ορίζει ότι για την κήρυξη απεργίας απαιτείται το 50% των οικονομικά ενεργών μελών. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ο ΣΕΒ και οι δανειστές βάζουν στο στόχαστρο τα πρωτοβάθμια σωματεία γιατί ξέρουν καλά πως μόνο από την βάση των εργαζόμενων μπορούν να ξεσπάσουν μαχητικοί αποφασιστικοί αγώνες. Γι αυτό και η τροπολογία αφήνει στο απυρόβλητο τον γραφειοκρατικό υποταγμένο συνδικαλισμό.
Φοβούνται τους «σεισμούς που μέλλονται για να ‘ρθουν». Την οργή και την αγανάκτηση που προκαλεί η εφαρμογή των μέτρων της τρίτης αξιολόγησης πάνω στα συσσωρευμένα αντιλαϊκά μέτρα μιας εφταετίας μνημονίων.
Τεράστιες οι ευθύνες της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ που επέλεξαν για μια ακόμα φορά θέση αναμονής και ήττας κι όχι μάχης. Χωρίς καμία προετοιμασία και κήρυξη αγώνα για όλα τα ζητήματα που θέτει η γ’ αξιολόγηση, έδωσαν το περιθώριο στην κυβέρνηση να κάνει ότι θέλει, αφήνοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων στην κυβέρνηση, στο κεφάλαιο και στους δανειστές… Περίμεναν πότε θα κατατεθούν τα μέτρα για να καλέσουν σε κινητοποίηση και όρισαν απεργία κατόπιν εορτής. Είναι μια χιλιοπαιγμένη τακτική που οδηγεί το συνδικαλιστικό κίνημα στην ήττα και στον εκφυλισμό.
Να πάρουμε τους αγώνες στα χέρια μας! Για μια νικηφόρα αναμέτρηση που θα φέρει στο προσκήνιο τις ανάγκες, τα δικαιώματα και την αγωνία του κόσμου της δουλειάς.
Κάτω τα χέρια από την απεργία!
Συνδικάτα ταξικά όχι εργοδοτικά
ΟΛΟΙ ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΤΑ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ
Την Τρίτη 5/12 στις 7:00 μ.μ. στην πλατεία Ρήγα Φεραίου καλούμε σε μαζική παράσταση ενημέρωσης, ως μια πρώτη άμεση απάντηση στην πρόκληση της κυβέρνησης.
ΛΕΣΧΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
4/12/2017
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
5 -12 -2017

Ενάντια στην αθλιότητα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να φέρει «σαν τον κλέφτη» τροπολογία στη Βουλή για τον περιορισμό του απεργιακού δικαιώματος, της οργάνωσης και της πάλης των εργατών, η Γραμματεία του ΠΑΜΕ με εργατικά Σωματεία, Συνδικάτα, Επιτροπές Αγώνα που συσπειρώνονται σ΄αυτή, διοργανώνουν κινητοποίηση- συγκέντρωση την
Τρίτη 5 Δεκέμβρη στις 6.00 το απόγευμα, στην Πλατεία «ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ» Τρικάλων.

Αίσχος!
Να πάρουν άμεση, μαχητική, αγωνιστική απάντηση!
Η νομοθετική ρύθμιση προβλέπει ότι: Για τη συζήτηση και λήψη απόφασης για την κήρυξη απεργίας απαιτείται η παρουσία τουλάχιστον του 1/2 των οικονομικά τακτοποιημένων μελών της πρωτοβάθμιας συνδικαλιστικής οργάνωσης (σήμερα μπορεί να ληφθεί από το 1/3 και με απόφαση του 1/5 της 3ης συνεδρίασης της γενικής συνέλευσης).
Η τροπολογία κατατέθηκε στο νομοσχέδιο αρμοδιότητας του Ν. Παππά για τον HELLAS SAT, που ψηφίζεται την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η αθλιότητα της κυβέρνησης αναδεικνύεται και από το γεγονός ότι η τροπολογία θα συζητηθεί σε μία και μόνο – την αυριανή – συνεδρίαση καθώς το νομοσχέδιο έχει περάσει από την αρμόδια Επιτροπή.
Όλοι στο δρόμο για να μην περάσει το νέο αντεργατικό έκτρωμα!!
Καλούμε τους εργαζόμενους με κάθε τρόπο και μέσο να δώσουν μαχητικό παρόν!
Καλούμε τα εργατικά Σωματεία, συνδικαλιστικές οργανώσεις, φορείς του εργατικού-λαϊκού κινήματος στο νομό μας να πάρουν μέτρα για την ενημέρωση των εργαζομένων στους τόπους δουλειάς και την συμμετοχή τους στην απογευματινή κινητοποίηση!!
Να φτάσει παντού το κάλεσμα.
Κανείς να μη μείνει σπίτι!
Οι αγώνες των εργαζόμενων δε θα μπουν στο γύψο!
Κάτω τα χέρια από την απεργία!
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ
Κάτω τα χέρια σας από την απεργία!
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έσπασε κάθε ρεκόρ πολιτικής ξετσιπωσιάς και αθλιότητας, φέρνοντας σαν τον κλέφτη στη Βουλή -και μάλιστα σε άσχετο νομοσχέδιο για να ψηφιστεί άρον – άρον- τροπολογία για να ξεκινήσει το ξήλωμα της μεγαλύτερης κατάκτησης της εργατικής τάξης, που είναι το δικαίωμα στην απεργία.
Πρόκειται για μια αδίστακτη κυβέρνηση, που δεν έχει καμία αναστολή, προκειμένου να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα του κεφαλαίου, πάγια επιδίωξη του οποίου είναι το χτύπημα του απεργιακού δικαιώματος, για να υπάρχει σιγή νεκροταφείου μέσα στους χώρους δουλειάς. Για αυτόν το λόγο, η κυβέρνηση παίρνει τα εύσημα των “εταίρων” της στην ΕΕ, γι’ αυτόν το λόγο κλείνει γρήγορα τις αντεργατικές – αντιλαϊκές “αξιολογήσεις”. Το δικαίωμα στην απεργία, που κατακτήθηκε με αίμα και θυσίες, είναι αδιαπραγμάτευτο και όποιος τολμήσει να τ’ αγγίξει θα βρει απέναντί του τους εργαζόμενους και το ταξικό κίνημά τους.
Το ΚΚΕ καλεί τους εργαζόμενους να δυναμώσουν τον αγώνα τους, να είναι από αύριο και κάθε μέρα στους δρόμους, να πυκνώσουν τις κινητοποιήσεις των επόμενων ημερών, με αποκορύφωμα την πανελλαδική – πανεργατική απεργία στις 14 Δεκέμβρη.

ΤΡΙΚΑΛΑ 04/12/2017 ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Τ.Ε. ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΤΟΥ ΚΚΕ

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ