12.2 C
Trikala
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Όμορφα σχέδια τατουάζ για τα πόδια

Μπορώ να πω ότι πάντα μου άρεσαν τα τατουάζ και θέλω να κάνω πολλά πάνω μου. Τώρα τελευταία είμαι στο ψάξιμο για το πιο ωραίο σχέδιο για τα πόδια και έπεσα σε κάποια φανταστικά σχέδια.

- Advertisement -

Σου παρουσιάζω τα 10 πιο αγαπημένα μου σχέδια τατουάζ για τα πόδια για να πάρεις και εσύ μία ιδέα για το ποιο θα μπορούσε να γίνει το επόμενο τατουάζ σου.

1)Φθινοπωρινά φύλλα

fthinoporo-filla-epoxes-sxedia-gia-podia-tatouaz-tattoos-eisaimonadikigr

Η φύση πάντα θα είναι ένα όμορφο θέμα για τα τατουάζ σου. Ότι εποχή και να είναι, ότι σχέδιο και να επιλέξεις, θα φανεί πολύ όμορφα πάνω στο πόδι σου. Διάλεξε την αγαπημένη σου εποχή με το αγαπημένο σου σχέδιο που την αντικατοπτρίζει και ξεχώρισε.

2)Μυθικές κουκουβάγιες

koukouvagia-tatouaz-gia-podia-sxedia-tatoos-eisaimonadikigr

Και τι πιο χαριτωμένο, από ένα μυθικό και μυστήριο πλάσμα στο πόδι σου; Θα είναι εκεί να σου κρατάει συντροφιά και να ομορφαίνει τα πόδια σου. Ένα επίσης αγαπημένο θρυλικό πλάσμα, είναι ο δράκος που θα ήθελα πολύ να το κάνω ως σχέδιο σε κάποιο σημείο του σώματος μου.

3)Matching Tattoos

matching-tattoos-sxedia-tatouaz-gia-podia-eisaimonadikigr

Κι αν έχεις και το άλλο σου μισό που ψήνεται να κάνετε matching tattoos, τότε αυτό το σχέδιο θα ταιριάξει και στους δύο. Μία γραμμή, μία φράση, ένα σχήμα, κάτι που θα καταλαβαίνετε μόνο εσείς, μπορεί να γίνει από τα πιο όμορφα σημάδια πάνω σου.

4)Μικρά σχεδιάκια

mikri-agkura-tatouaz-gia-podia-sxedia-tattoos-designs-for-legs-eisaimonadikigr

Αν θέλεις κάτι μικρό, διακριτικό αλλά πολύ χαριτωμένο, τότε διάλεξε το αγαπημένο σου σχέδιο και μεταμόρφωσε το σε ένα μικροσκοπικό τατουάζ στο σημείο του ποδιού σου. Ιδανικό και για άντρες αλλά και για γυναίκες.

5)Μεγαλοπρεπής ελέφαντας

sxedia-elephantas-tatouaz-gia-podia-tattoos-designs-eisaimonadikigr

Ποιος μπορεί ν’αντισταθεί σε αυτό το γλυκύτατο πλάσμα που λέγεται ελέφαντας; Αν ανήκεις και εσύ στα άτομα που του έχουν μία ιδιαίτερη αδυναμία, τότε ξέρεις πολύ καλά ποιο θα είναι το επόμενο σχέδιο σου.

6)Σαν μικρή ιστορία

sxedia-tatouaz-gia-podia-tattoos-eisaimonadikigr

Αν έχεις τον χρόνο και τα χρήματα για να φτιάξεις ένα τατουάζ που να μοιάζει στο συγκεκριμένο, τότε είσαι ο πιο τυχερός άνθρωπος του κόσμου. Δεν γνωρίζω τι σημαίνει αυτό το σχέδιο για τη κοπέλα που το έκανε, αλλά μία τέτοια ιστορία σίγουρα θα σημαίνει πολλά για εκείνη.

7)Η αξία του χρόνου

tatouaz-gia-podia-sxedia-tattoos-podi-tattouaz-xronomixani-eisaimonadikigr

Μία υπέροχη χρονομηχανή με αρκετά σχέδια και σχήματα μαζί της, σε ένα κομψό σημείο του σώματος σου. Θυμίζει και λίγο παραμύθι, και λίγο Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων και θα είναι εκεί για να σου υπενθυμίζει πόσο αξία έχει ο χρόνος και πόσο πολύτιμος είναι.

8)Ονειροπαγίδα

sxedia-gia-podia-tatouaz-tattoos-tatoo-eisaimonadikigr

Σίγουρα ένα από τα πιο αγαπημένα μου σχέδια που κάποια στιγμή θα γίνει δικό μου. Μία ονειροπαγίδα είναι το πιο ονειρεμένο σχέδιο για όλα τα σημεία του σώματος σου.  Μακάρι να είσαι από τους τυχερούς που έχουν ήδη μία πάνω τους.

9)Ήλιος και φεγγάρι Mandala

mandala-ilios-feggari-sun-moon-tattoos-tattouaz-eisaimonadikigr

Δεν έχω να πω πολλά γι’αυτό το σχέδιο, η εικόνα μιλάει από μόνη της. Σχεδόν όλοι μας έχουμε μία κάποια αδυναμία στα mandala tattoos και σίγουρα είναι από τα πιο προσεγμένα σχέδια τατουάζ για πόδια. Η αρχή και το τέλος, ο ήλιος και το φεγγάρι.

10)Λουλούδια

louloudia-tatouaz-gia-ta-podia-sxedia-designs-tattoos-eisaimonadikigr

Και για το τέλος άφησα ένα από τα πιο συνηθισμένα αλλά και πιο όμορφα σχέδια που βρήκα. Πάντα μου άρεσαν τα λουλούδια και σίγουρα θα κάνω κάποιο τατουάζ με λουλούδια στο μέλλον. Ότι σχέδιο, ότι λουλούδι κι αν είναι, πάντα θα σου χαρίζει έναν κεφάτο τόνο στο δέρμα σου.

eisaimonadiki.gr

 

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ