16.2 C
Trikala
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Όταν ο μύθος γίνεται πραγματικότητα

Ζωντανές παραστάσεις της Λερναίας Ύδρας στη «σύγχρονη» εποχή μας.

- Advertisement -

«Πόσα βάρη και πόσα ερωτηματικά και πόσον εμπαιγμό ν’ αντέξει η ράχη και η ψυχή του “Ευρωπαίου” νεοέλληνα….;»

Αφιέρωμα στο «Μύθο» από τον επαναπατριζόμενο Θεσσαλό Πολίτη Βάιο Φασούλα

Ο τίτλος του σχολίου που διαβάσαμε στο Facebook, με αναφορά τον φαύλο κύκλο των φαρμάκων, στάθηκε αφορμή να γενικεύσουμε λίγο το θέμα, που η συγγραφέας του σχολίου έθεσε πολύ παραστατικά. Μακάρι, για το καλό της Ελλάδας και των ανθρώπων της, τέτοιες φωνές να πληθύνουν. Δείτε στο λινκ το σχετικό σχόλιο:https://www.facebook.com/mariah.koukouli/posts/1017575468393354

Για το «Τέρας» της εποχής μας, θα κάνουμε την κουβέντα, γνωστό ως «Κεφάλαιο»-Καπιταλισμός, του οποίου, αφετηρία του είναι η αρχαία εποχή. Από τότε που ο θεός έπλασε τον άνθρωπο…

Στη σύνθεσή του συμπεριλαμβάνονται όλα τα τερατοειδή φονικά όργανα που να μπορεί ποικιλοτρόπως να καταστρέφει μέχρι και ολόκληρους λαούς. Αυτά είναι: Η εκμετάλλευση του ανθρώπου από «άνθρωπο» σε άνθρωπο, σε ζώα όλων των μορφών και στον Πλανήτη. Η Εξουσία, ο δόλος με όλα τα παράγωγά του – απατεωνιές – κλεψιές, κομματικές συμμορίες, ασυλία των κακούργων και προδοτών. Ο φασισμός…, με «σύγχρονο» δημοκρατικό περίβλημα, που θα ζήλευε και ο Χίτλερ, οδηγεί στους Πολέμους, στις καταστροφές των λαών και πολιτισμών, με αποτέλεσμα τα γιγαντιαία κύματα συνανθρώπων μας, προσφύγων και μεταναστών να βρίσκονται στο έλεος της μοίρας που το «Τέρας» της εποχής μας δημιούργησε.

Η συνέχεια αυτού του τερατώδες εγκλήματος μεταφέρεται και επικρατεί ως ιός του εκφαυλισμού, ιδιαίτερα στις χώρες υποδοχής, όπως η Ελλάδα όπου την επικράτεια έχουν: Η ανεργία, η φτώχεια, η φυγή, η επαιτεία, η αυτοδικία, η αυτοχειρία και η εγκληματικότητα, η οποία δεν είναι τυχαία αλλά προγραμματισμένη. Η τρομοκρατία-προϊόν της «σύγχρονης» Λερναίας Ύδρας. Οι περικοπές αγαθών, μισθών, συντάξεων, ΦΑΡΜΑΚΩΝ-εδώ το φαγοπότι των δίποδων «ελληνικών» τεράτων-και οι παράλληλες αυξήσεις (αυξήσεις φόρων, χρόνου δουλειάς κ.ά.) και βεβαίως ο ρατσισμός που συγκροτεί τις πολιτείες των Σοδόμων και Γομόρρων και δημιουργεί ρατσιστικές αναταραχές.

Για όλα αυτά και άλλα πολλά που αποτελούν κόκκους στο Παγκόσμιο τερατοσύστημα, έχουμε τις κυβερνήσεις – συστημικές από κάθε άποψη- που λειτουργούν ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ υπέρ του κεφαλαίου και του μερκαντιλισμού και ποτέ μα ποτέ δεν λειτούργησαν για την Ελλάδα.

Πολίτες, καλέστε τους «αρχηγούς» των σημερινών κομματικών εταιρειών και δείτε μαζί την τρέχουσα κατάσταση σε όλα τα επίπεδα. Θα δείτε χάος! Οι διάσπαρτες κομματικές εταιρείες,  ι δ ι α ί τ ε ρ α  οι μισού αιώνα ζωής εταιρείες των ΠαΣΟΚων και της Νέας Δημοκρατίας του κυρίου Μητσοτάκη και του «αριστερού» κερασάκι της συγκυβέρνησης του κυρίου Τσίπρα, ως «κυρίαρχοι» πλέον αγώνος σκυταλοδρομίας τρέχουν να καταλάβουν την κουτάλα που το «Τέρας» της εποχής μας προσφέρει.

Αυτοί είναι και οι συνακόλουθοι που τους ακολουθούν, τα απομεινάδια δηλαδή που ο μισός αιώνας παραμονής τους στην εξουσία τίναξε στον αέρα. Και ακόμα όσο και αν η ελληνική κοινωνία είναι διεφθαρμένη, η καταδίκη των προαναφερόμενων κομματικών συμμοριών επιβάλλεται. Μην επιδιώκεται τη νοσταλγία. Το φως δεν έρχεται αν δεν γκρεμίσετε τα κομματικά σκοτάδια.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ