16.4 C
Trikala
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΣΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΚΟΡΑΚΟΥ 6-1-2017

Όπως κάθε χρόνο , έτσι και εφέτος από τον Δήμο Γεωργίου Καραϊσκάκηθα πραγματοποιηθεί η επίσημη τελετή του αγιασμού υδάτων,στην Τοπική Κοινότητα ΠΗΓΩΝ  Ιστορική έδρα του δήμου μας.

- Advertisement -

Ο αγιασμός θα γίνει  στην Γέφυρα Κοράκουτου Αχελώου,την Παρασκευή ,6  Ιανουαρίου 2017 και ώρα 11.00 π.μημέρα  των Θεοφανείων,παρουσία του δημάρχου  Γ. Καραϊσκάκη κ. Περικλή Μίγδου,Αντιδημάρχου Τετραφυλίας,Δημοτικού Συμβουλίου, των Πολιτικών και Εκκλησιαστικών  Αρχών.

Επιλέχθηκε  σημειολογικά   και καθιερώθηκε  για την τελετή αυτή,ένα σημαντικό ιστορικό   μέρος  που είναι  συγχρόνως και   η εσχατιά του δήμου μας, αφού αποτελεί   σύνοροτων δύο νομών(Αρταςκαι Καρδίτσας),αλλά  και δυο Περιφερειών,αυτών    της Ηπείρουκαι της Θεσσαλίας.

Πρότασή  μας και ευχή όλων ,αυτή να γίνεται από κοινού με τον δήμο Αργιθέας,  ως ένδειξη ομόνοιας , φιλίας  και κοινής αντιμετώπισης των προβλημάτων Ραδοβιζινώνκαι Αργιθεατών.

Καλούμε τους  συγχωριανούς μας,τους  συνδημότες μας ,καθώς και τους φίλους  μαςΑργιθεάτεςνα τιμήσουν την εκδήλωση με την παρουσία τους .

ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΠΗΓΙΩΤΩΝ ΑΡΤΑΣ

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ