18 C
Trikala
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Αγώνας με ανθρώπινες αξίες μεταξύ ΙΡΑ Τρικάλων και Πορταϊκού (βίντεο-75 φωτό μέρος 1ο)

Φιλανθρωπικός Αγώνας Ποδοσφαίρου μεταξύ ΙΡΑ Τρικάλων και Α.Ο. Πορταϊκού διοργανώθηκε σήμερα Μ. Τρίτη στις 4:00 μ.μ. στο γήπεδο Παλαιομονάστηρου.

- Advertisement -

Ο σκοπός πέτυχε και συγκεντρώθηκαν πολλά τρόφιμα, διάφορα άλλα είδη πρώτης ανάγκης και υγιεινής, πέραν των προσδοκιών, για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου Πύλης.

Κύριος διοργανωτής ήταν η Τοπική Διεθνής Ένωση Αστυνομικών (ΙΡΑ) Τρικάλων, σε συνεργασία με τον δήμο Πύλης. Επαγγελματίες της ευρύτερης περιοχής και ιδιώτες, πρόσφεραν ότι μπορούσαν.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια οι διοργανωτές, οι συμμετέχοντες και φυσικά οι συνάνθρωποί μας που πρόσφεραν τα τρόφιμα.

Για την ιστορία ο Πορταϊκός κέρδισε το ματς με 2-0.

Στον αγώνα παρευρέθηκε και μάλιστα έπαιξε και στο 1ο ημίχρονο, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Θεσσαλίας, Υποστράτηγος κ. Ιωάννης Τόλιας, οποίος έκανε και δηλώσεις στην κάμερα του trikalaola.gr για τη σημασία της διοργάνωσης.

Επίσης, ο Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων κ. Γιώργος Σπηλιόπουλος, διευθυντές τμημάτων της Α.Δ. Τρικάλων, ο δήμαρχος Πύλης κ. Κώστας Μαράβας, εκπρόσωποι του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Πύλης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Ντίνος Μπάρδας, π. βουλευτής κ. Ηλίας Βλαχογιάννης, εκπρόσωποι της Εκκλησίας, όλοι οι Αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι και πολλοί άλλοι.

Πριν την έναρξη του αγώνα έγιναν ανταλλαγές αναμνηστικών. Δείτε το σχετικό βίντεο του αγώνα με διάφορα στιγμιότυπα και τις δηλώσεις του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή κ. Ιωάννη Τόλια, του Αντιδημάρχου κ. Γιώργου Τζιωρτζιώτη και του Προέδρου της τοπικής ΙΡΑ κ. Αχιλλέα Μπέγα, καθώς και το 1ο μέρος του άλμπουμ με 75 φωτογραφίες, ενώ θα ακολουθήσει το 2ο μέρος με άλλες τόσες φωτογραφίες.

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΟΙ πρώτες 75 ΦΩΤΟ

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ