16.4 C
Trikala
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Αεροπλάνο και ελικόπτερο συγκρούστηκαν στον αέρα έξω απο το Λονδίνο – Φόβοι για πολλούς νεκρούς

Ένα αεροπλάνο κι ένα ελικόπτερο συγκρούστηκαν εν πτήση στην Μεγάλη Βρετανία, στην περιοχή του Μπάκινχαμσαϊρ, στα ανατολικά περίχωρα του Λονδίνου, όπως μεταδίδουν το BBC και το Sky News.

- Advertisement -

Υπάρχουν φόβοι για νεκρούς όμως έως τώρα δεν υπάρχει απολογισμός.

Ο αριθμός των επιβαινόντων στα δύο αεροσκάφη δεν είναι γνωστός.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες τα συντρίμμια από τα δύο αεροσκάφη έπεσαν στο έδαφος της οικογένειας Rothschild κοντά στην περίφημη έπαυλη Waddesdon, που βρίσκεται στο ομώνυμο χωριό της περιοχής του Μπάκινχαμσαϊρ.

Στο σημείο έχουν σπεύσει ασθενοφόρα και ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής.

«Ο κλάδος Διερεύνησης Αεροπορικών Ατυχημάτων έχει ενημερωθεί και το προσωπικό βρίσκεται στο δρόμο προς το συμβάν του ατυχήματος. Οι υπηρεσίες πυρασφάλειας και ασθενοφόρων είναι επίσης παρούσες και η διαφύλαξη της ζωής αποτελεί πρώτη προτεραιότητα.

Ως επακόλουθο αυτού του περιστατικού αναμένεται ότι θα υπάρξει κάποια αναστάτωση στο οδικό δίκτυο γύρω από το Waddesdon για το υπόλοιπο της ημέρας» αναφέρουν στα βρετανικά δίκτυα εκπρόσωποι των αρμοδίων υπηρεσιών.

«Ο πατέρας μου έτρεξε αμέσως στον τόπο του περιστατικού . Όλοι βοηθούν τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.»

Τουλάχιστον επτά οχήματα της πυροσωεστικής βρίσκονται στο κτήμα, ενώ drone της πυροσβεστικής πέταξε πάνω από τα συντρίμμια για να αναζητήσει επιζώντες.

(φωτο αρχειου)

real.gr

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ