15.6 C
Trikala
Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

Αμανατίδης: Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά

Μετά το τέλος του αγώνα του ΑΟ Τρίκαλα – Παναιγιάλειου μίλησαν οι δυο προπονητές. Ο Περικλής Αμανατίδης έδειξε πίστη ότι αυτή η ομάδα θα συνεχίσει δυνατά και στο μέλλον. Αναλυτικά:
Περικλής Αμανατίδης: Η ομάδα μας τελείωσε το πρωτάθλημα όπως έπρεπε με μια πολύ καλή εμφάνιση δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου. Έδειξε ότι μπορεί να κάνει πάρα πολλά πράγματα μέσα στο γήπεδο. Έχω ξαναπεί δεν θα κουράζομαι να λέω ότι η ομάδα των Τρικάλων είναι διαμάντι. Πολύ εύκολα μπορεί να το καταλάβει κανείς γιατί απέδειξαν ότι είναι σταθεροί σε απόδοση, σε ένα ολόκληρο γύρο, δέχθηκαν 3 γκολ, βάλανε 41 και απέδειξαν ότι μπορούν να κάνουν πρωταθλητισμό. Αυτό αξίζει στην ομάδα μας το πολύ με τρεις προσθήκες, αυτή η ομάδα μπορεί να κάνει πολλά πράγματα. Δεν ξέρω αν αυτό το μήνυμα θα εισακουστεί είναι όμως μια πραγματικότητα. Σημασία έχει στη ζωή τι μπορεί να γίνει και για την ομάδα πιστεύω οτι αξίζει να γίνει κάτι καλό. Αυτό εύχομαι ,Αξίζουν εδώ, αξίζει η πόλη, αξίζει ο κόσμος κάνει μια μεγάλη προσπάθεια ο πρόεδρος. Τα Τρίκαλα 2 χρόνια κάνανε μια πολύ καλή πορεία αξιόλογη και πετυχημένη πορεία . Δεν ξέρω αν η επιτυχία είναι αυστηρά η κατάληψη της 1ης θέσης και η άνοδος αλλά γνωρίζω ότι κάθε μέρα η ομάδα μεγάλωνε και πρόσφερε καλές στιγμές. Αυτό μένει και πολλές φορές η δίκαιη και αντικειμενική αξιολόγηση μιας κατάστασης είναι η αιτία για να προχωρήσει μια ομάδα. Αυτό το σημείο είναι πολύ λεπτό και θα ήθελα όλοι να είναι προσεκτικοί στην αξιολόγηση της. Ευχαριστώ πολύ τους παίκτες για την προσπάθεια τους, τους συνεργάτες μου, το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό εγώ αποθεώνω την ομαδική δουλειά. Έχει περάσει η εποχή του one man show. Αξίζουν πραγματικά σε όλους πολλά μπράβο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Χρήστο Γιαλιά για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε σε μια δύσκολη καμπή της ομάδας να μου εμπιστευτεί μια ομάδα που πίστευε πολύ. Τα όποια λάθη γίνανε από όλους εύχομαι να γίνουν σχολείο για το μέλλον και για την επόμενη χρονιά. Εύκολα η δύσκολα αυτή η πόλη θα παρουσιάσει μια ανταγωνιστική ομάδα την οποία μάλλον και την επόμενη χρονιά θα την χαίρονται όλοι. Είναι μια χρονιά που είχαμε να δείξουμε κάτι καλό είμαι υπερήφανος για την δουλειά μας.
Για το αν μίλησε με τον κ. Γιαλιά για το θέμα της μεταβίβασης. Είμαι προπονητής δεν είμαι ο ιδιοκτήτης, έχω όμως την αίσθηση επειδή προσέχθηκε αυτή η ομάδα 2 χρόνια θα προσεχθεί η επόμενη κίνηση. Έχει προσφέρει αυτός ο άνθρωπος και νομίζω ότι θα πάνε όλα καλά.
Για το αν είναι προτεραιότητα τα Τρίκαλα: Αν δείτε την πορεία μου και την καριέρα μου θα καταλάβατε ότι είναι ένα περιβάλλον υγιές στο οποίο θα μου εξασφαλίζει κάποια πράγματα. .Τα Τρίκαλα στις δύο φορές που έχω δουλέψει εδώ μου του έχουν δώσει. Μου αρέσει εδώ, δουλεύω εδώ, εργάζομαι εδώ σκληρά. . Αν πάλι κάτι δεν μου αρέσει δόξα το Θεό έχω την πολυτέλεια να χαράξω και το επόμενο μου βήμα.
Για το βάθος που είχε η ομάδα: Και τις δύο προηγούμενες είχαμε αρκετές απουσίες και φάνηκε ότι ήταν μια γεμάτη ομάδα, είχε αρκετούς παίκτες, πληρότητα, κάλυψη σε όλες τις θέσεις. Για μένα έγινε πορεία πρωταθλητισμού. Έχει μικρή σημασία η τελική κατάληξη. Δεν θεωρώ ούτε την περσινή, ούτε την φετινή αποτυχημένες χρονιές και σε σε καμία περίπτωση δεν θεωρώ αποτυχημένη την προσπάθεια που έκανε.
Για τα σενάρια από Βόλο: Όχι δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Η επόμενη μέρα για μένα θα είναι καλή μέρα.

- Advertisement -


Δημήτρης Σπανός: Να συγχαρώ τα Τρίκαλα για την θέση που πήρανε για το ποδόσφαιρο που παίξανε στο 2ο γύρο και να εκφράσω τα συγχαρητήρια μου και στον κ. Αμανατίδη , το όνειρο του να γίνει πραγματικότητα, όπως και στον κ. Χρήστο που θεωρώ ότι είναι φίλος μου και νομίζω ότι είναι καλός άνθρωπος αυτό που έχει στο μυαλό του να ευοδωθεί με επιτυχία. Είχαμε μια ομάδα απέναντι μας πολύ καλύτερη από εμάς , προσπαθήσαμε με ένα συγκεκριμένο τρόπο να βγούμε μια κόντρα επίθεση να μπορέσουμε να πετύχουμε ένα τέρμα, ενώ δεν δημιουργήσαμε παρά προϋποθέσεις, δεχθήκαμε ένα γκολ που θα μπορούσαμε να αποφύγουμε. Θα μπορούσαμε στην αρχή να δεχθούμε κάποιο γκολ που έκαναν ευκαιρίες τα Τρίκαλα. Έτσι είναι όμως το ποδόσφαιρο. Πρέπει να συνεχίσουμε να ξεκινήσουμε σιγά σιγά να οργανωνόμαστε για του χρόνου. Να χτιστεί όπως πρέπει και να κάνει ένα βήμα παραπάνω να μην μπαίνει σε διαδικασίες ούτε να σκέφτεται τα κάτω στρώματα αλλά να κοιτάει πιο ψηλά.Ευχαριστούμε για την φιλοξενία και καλή τύχη στα Τρίκαλα:

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ