18.5 C
Trikala
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Ανήμερα της Αγίας Παρασκευής όλοι οι δρόμοι οδηγούν στον Κλοκοτό

Σήμερα το βράδυ αναμένεται η διοργάνωση του ετήσιου, καλοκαιρινού πανηγυριού που κεντρίζει τα βλέμματα κατοίκων και επισκεπτών προσφέροντας άφθονη διασκέδαση

- Advertisement -

Πολυκοσμία αναμένεται σήμερα στο χωριό του Κλοκοτού που από χθες Τρίτη τιμά θρησκευτικά και πολιτιστικά την μνήμη της Αγίας Παρασκευής.
Σήμερα το βράδυ στο χωριό αναμένεται να διεξαχθεί το ετήσιο, καλοκαιρινό πανηγύρι, το οποίο συγκεντρώνει τα βλέμματα ντόπιων και επισκεπτών. Πολύ περισσότερο όλων εκείνων που έλκουν την καταγωγή τους από αυτό, αλλά διαμένουν σε άλλες περιοχές της χώρας και του εξωτερικού. Σαφώς και το πανηγύρι αποτελεί μια καλή ευκαιρία για να ανταμώσουν συγγενείς και φίλοι που βρίσκονται σήμερα στο χωρίο είτε μόνιμα, είτε για καλοκαιρινή επίσκεψη. Το βράδυ ανήμερα της εορτής στο χωριό θα διεξαχθούν πολιτιστικές εκδηλώσεις στην πλατεία του χωριού με την εμφάνιση και παρουσίαση παραδοσιακών χορών από τα τμήματα παιδικό, εφηβικό και ενηλίκων του Κλοκοτού.
Ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας κ. Θανάσης Κοσμάς απευθύνει κάλεσμα για συμμετοχή του κόσμου στις εορταστικές εκδηλώσεις.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ