13.2 C
Trikala
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Αναβίωσε το Καρναβάλι Γόμφων Τρικάλων-χιλιάδες επισκέπτες (βίντεο-80 φωτό μέρος 1ο)

Μετά από πολλά χρόνια, αναβίωσε χθες Καθαρά Δευτέρα (19-2-2018) το Καρναβάλι στους Γόμφους του δήμου Πύλης Τρικάλων. Μεγάλη προσπάθεια κατέβαλαν τα μέλη του Πολιτιστικού-Μορφωτικού Συλλόγου Γόμφων για να κατασκευάσουν τα άρματα και να οργανώσουν μία τόσο δύσκολη εκδήλωση που την παρακολούθησαν χιλιάδες Τρικαλινοί, από διάφορα μέρη του Νομού.

- Advertisement -

Η εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα του δήμου Πύλης. Η θεματολογία των αρμάτων και των καρναβαλιστών που παρέλασαν, ήταν εμπνευσμένη κυρίως από την πολιτική πρόσφατη επικαιρότητα, με το θέμα του Αλέξη Τσίπρα να κάνει κωλοτούμπες, να κυριαρχεί, αλλά και η αρχική εμφάνιση του πλανητάρχη Ντόναλντ Τραμπ.

Μετά την παρέλαση έγινε ο γάμος μεταξύ της Μέρκελ και του Σόιμπλε, με κουμπάρο τον Αλέξη Τσίπρα…

Μετά τον γάμο ακολούθησε χορός για όλους και το γλέντι κράτησε μέχρι αργά, αφού πρώτα ο κόσμος απόλαυσε την παραδοσιακή φασολάδα.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, ο δήμαρχος Πύλης κ. Κώστας Μαράβας, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κ.κ. Σάκης Παπαδόπουλος και Χρήστος Σιμορέλης, πολιτευτές, Περιφερειακοί Σύμβουλοι, δημοτικοί σύμβουλοι κ.α.

Δείτε το 1ο μέρος του βίντεο και 80 φωτογραφίες που κατέγραψε ο φακός του trikalaola.gr και θα ακολουθήσουν άλλη στιγμή το 2ο μέρος και πολλές ακόμη φωτογραφίες.

ΤΟ 1ο ΒΙΝΤΕΟ

ΟΙ 80 ΠΡΩΤΕΣ ΦΩΤΟ

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ