16.2 C
Trikala
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Αναχώρηση Αποστολής Special Olympics Hellas

Στις 8 Μαρτίου 2019 αναχώρησε η 91μελής Αποστολή των Special Olympics Hellas από το Διεθνές Αεροδρομίου Ελ. Βενιζέλος για να λάβει μέρος στους Παγκόσμιους Αγώνες Special Olympics «Abu Dhabi 2019».

- Advertisement -

 

Αναχώρηση Αποστολής Δυναμική Άρση Βαρών – Powerlifting Special Olympics Hellas για τους Παγκόσμιους Αγώνες Special Olympics «Abu Dhabi 2019»

 

Στην αποστολή συμμετέχει ως Προπονητής της Άρσης Βαρών – Powerlifting  Ανδρέας Κωλέττης « μέλος Δ.Σ. της Λάμψης, Πρόεδρος του Ελληνικού Σωματείου Δυναμικού Τριάθλου » με τέσσερους αθλητές και πολλές ελπίδες για αρκετά μετάλια.
Τους συνόδευσαν στο αεροδρόμιο και αποχαιρέτησαν ο  Πρόεδρος του « Πανελληνίου Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Ειδικές Ικανότητες SOS KIDS ΛΑΜΨΗ » , Ηλίας Χονδρογιάννης και η Γραμματέας Στέλλα Σταθαρά.

 


FOTO 2 Abu Dhabi2019

Στους Παγκόσμιους αγώνες Special Olympics «Abu Dhabi 2019» που θα διαρκέσουν από 8 – 22 Μαρτίου 2019 αναμένεται να συμμετάσχουν πάνω απο 7.000 αθλητές από 170 χώρες, συνοδευόμενοι από 2.500 προπονητές, οι οποίοι θα αγωνιστούν σε 24 διαφορετικά θερινά αθλήματα, ενώ 1000 διαιτητές – κριτές, 5.000 μέλη οικογενειών, 1.000 δημοσιογράφοι, 20.000 εθελοντές και περίπου 500.000 θεατές, θα είναι εκεί για να χειροκροτήσουν τις προσπάθειες των αθλητών και να μοιραστούν μαζί τους τη χαρά που προσφέρει ο αθλητισμός.

Τα Special Olympics Ελλάς, στη μεγάλη αυτή διοργάνωση, θα συμμετάσχουν με τους αθλητές μας να λαμβάνουν μέρος σε 14 αθλήματα. Τα αθλήματα που θα αγωνιστούν είναι η Κολύμβηση, ο Στίβος, η Αντιπτέριση, η Καλαθοσφαίριση, το Bocce, το Βowling, η Ποδηλασία, η Ιππασία, το Ποδόσφαιρο Unified, η Ρυθμική, το Κανόε – Καγιάκ, η Ιστιοπλοΐα Unified, η Επιτραπέζια Αντισφαίριση και τέλος η Δυναμική Άρση Βαρών – Powerlifting .

 

Όλες οι εθνικές αποστολές  που θα συμμετάσχουν στους Παγκόσμιους αγώνες Special Olympics «Abu Dhabi 2019» θα φιλοξενηθούν (Ηost Town) για τέσσερις ημέρες 8-11 Μαρτίου σε ένα από τα επτά Εμιράτα.

 

FOTO 3Abu Dhabi2019

Η ελληνική αποστολή θα φιλοξενηθεί, στο Εμιράτο Ras Al Khaimah, όπου έχει πλούσια ιστορία καθώς ήταν φημισμένο για το λιμάνι και τα μαργαριτάρια, τα οποία ήταν τα πιο λευκά και στρογγυλά παγκοσμίως. Είναι το τέταρτο μεγαλύτερο Εμιράτο και θεωρείται το πλέον θεαματικό λόγω της ποικιλίας των τοπίων του.

 

Καλή επιτυχία!!!

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ