28.9 C
Trikala
Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

Ανοίγουν τα σχολεία του νομού Καρδίτσας την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου

Κανονικά θα λειτουργήσουν όλα τα σχολεία του νομού μας την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου σύμφωνα με την ενημέρωση του KarditsaLive.Net από τους Δημάρχους Καρδίτσας, Μουζακίου, Παλαμά και Σοφάδων.

- Advertisement -

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον Δήμαρχο Καρδίτσας κ. Φ. Αλεξάκο τονίστηκε ότι ο Δήμος έχει φροντίσει και συνεχίζει να φροντίζει οι αυλές των σχολείων να είναι σε θέση να υποδεχθούν τους μαθητές. Αυτο σημαίνει όπως μας ανέφερε ο Κος Αλεξάκος ότι ένα μεγάλο μέρος αν όχι όλο των αύλειων χώρων θα είναι ανοικτό και στη διάθεση των μαθητών και των εκπαιδευτικών τους.

Και οι άλλοι τρεις Δήμαρχοι των πεδινών περιοχών του νομού μας κ.κ. Κωτσός, Σακελλαρίου, Σκάρλος ωστόσο έχουν αποφασίσει να ανοίξουν τα σχολεία την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου όπως τόνισαν σε επικοινωνία με το KarditsaLive.Net.

Προς την κατεύθυνση του να ανοίξουν τα σχολεία είναι και η ανακοίνωση της Δ/νσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Καρδίτσας όπου Διευθυντές και προϊστάμενοι των σχολείων καλούνται να προετοιμάσουν τα σχολεία για την λειτουργία τους.

Δείτε την ανακοίνωση:

“Παρακαλούνται ΟΛΟΙ οι Δ/ντες / Δ/ντριες και Προϊστάμενοι / Προϊσταμένες των σχολικών μονάδων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στην Περιφερειακή Ενότητα (νομό) Καρδίτσας να προετοιμάσουν τις σχολικές τους μονάδες καθώς την Τετάρτη 18/1/2017 όλα τα σχολεία θα λειτουργήσουν κανονικά”.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ