21.6 C
Trikala
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Απάντηση του Ανδρέα Παπαγεωργίου στον Δήμαρχο κ. Μεριβάκη – ούτε το Κ.Υ. δεν καθαρίστηκε (φωτό)

Είναι φανερό, ότι ο κύριος Δήμαρχος με την απάντησή του προς εμένα επιβεβαιώνει, όσα δημοσίευσα. Αν τον πιστέψουμε, (και τον πιστεύω σε αυτό) ο καθαρισμός έγινε 18:40, 19:15 και 23:20. Εγώ τι δημοσίευσα; την καθαρή αλήθεια η οποία είναι: ότι στις 22:30 περίπου ήταν αδύνατη η πρόσβαση στο ΚΥ Φαρκαδόνας από το ΕΚΑΒ, όπως με ενημέρωσαν οι εφημερεύοντες ιατροί και το πλήρωμα του ΕΚΑΒ, που προσήλθε στο ΚΥ Φαρκαδόνας για την διακομιδή ασθενούς στο Νοσοκομείο, και ταλαιπωρήθηκαν δεόντως, έως γίνει δυνατή η προσέγγιση στο ΚΥ Φαρκαδόνας. (αρχική φωτογραφία)

- Advertisement -

Το ότι καθαρίστηκαν οι παρακείμενοι δρόμοι και ο αύλειος χώρος του ΚΥ Φαρκαδόνας στις συγκεκριμένες ώρες, δεν σας απαλλάσσει από την ευθύνη αποχιονισμού , μετέπειτα, αν παραστεί ανάγκη. Είναι φανερό ότι το ΚΥ Φαρκαδόνας και οι προσβάσεις σε αυτό, πρέπει να αποχιονιστούν όσες φορές και αν χρειασθεί, ώστε να παραμείνει δυνατή η συνεχής πρόσβαση και προσέγγιση σε αυτό. Και σε αυτό δεν νομίζω να διαφωνεί κανένας , έχων σώας τας φρένας. Αλλά δυστυχώς στις 22:30 περίπου χθές Παρασκευή 4/1/2019 ήταν πολύ προβληματική η πρόσβαση και η προσέγγιση στο ΚΥΦ, όπως με διαβεβαίωσαν και οι εφημερεύοντες και το προσωπικό του ΕΚΑΒ και αποτύχατε.

Δράττομαι δε της ευκαιρίας να δημοσιεύσω, ότι μετά τους αποχιονισμούς που κάνατε στην Φαρκαδόνα και στην Οιχαλία χθες, έπρεπε να ρίξετε αλάτι και δεν το κάνατε, με αποτέλεσμα να μετατραπούν οι αποχιονισμένοι δρόμοι με το λίγο χιόνι, που έπεσε μετά τον αποχιονισμό, σε παγοδρόμια, τουλάχιστον έως τις 09:00 όπως είδα ο ίδιος, αλλά και πολλοί δημότες μας και φυσικά δεν μπορείτε να τους διαψεύσετε. Η δε παρέμβασή μου, στόχο είχε να σας κινητοποιήσει και να ενημερώσει τους δημότες, αλλά δυστυχώς όπως και το 2017 δεν αποφύγατε τα ίδια σφάλματα και κατηγορείτε τους ενημερώνοντες, τους δημότες για την δική σας ανεπάρκεια και βιάζεστε να αρθρογραφήσετε και να ανεβάσετε σχετικές φωτογραφίες, που κατά την γνώμη σας, σας δικαιώνουν, με υπονοούμενα ότι σας αντιπολιτευόμαστε… Ενώ θα έπρεπε να ζητήσετε συγγνώμη από το προσωπικό του ΕΚΑΒ, τους ασθενείς που ταλαιπωρήθηκαν και τους εργαζόμενους για την αποδεικνυόμενη κατά τα παραπάνω ολιγωρία ή ανεπάρκειά σας, αντιθέτως προβαίνετε σε προσπάθεια δικαιολόγησης των αδικαιολόγητων.

Και επειδή με ενημέρωσαν ότι στο Facebook (με το οποίο ευτυχώς ή δυστυχώς δεν ασχολούμαι), γράφετε, συνδέοντας την αλλαγή κάποιων λαμπτήρων με τον αποχιονισμό, σας απαντώ: Τι σχέση έχει ο Φάντης με το ρετσινόλαδο;

Υ.Γ. Αν κύριε Δήμαρχε αντί να σπαταλάτε το χρόνο για την διαφήμιση της αλλαγής των λαμπτήρων, τις φωτογραφίες από τον αποχιονισμό κλπ δραστηριότητες και την συχνότατη αρθρογραφία στο Facebook, τον χρησιμοποιούσατε για όλη τη διαδικασία του αποχιονισμού κλπ, το αποτέλεσμα δεν θα ήταν το παραπάνω. Και σε στιγμές επείγουσες, δεν πρέπει να ασχολείστε με το Facebook κλπ.ή να προσπαθείτε να διαψεύσετε τα αδιάψευστα, πριν το επιτρέψουν οι συνθήκες. Υπάρχει χρόνος για αυτά, μετά την λήξη του παγετού κλπ.

Παραθέτω μερικές φωτογραφίες με τους δρόμους -παγοδρόμια το πρωί

Παπαγεωργίου Ανδρέας  Δημ. Σύμβουλος

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ