15.4 C
Trikala
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Αποχαιρετιστήρια Εκδήλωση του 9ου Γυμνασίου Τρικάλων

Οι μαθητές και οι μαθήτριες του 9ου Γυμνασίου Τρικάλων πραγματοποίησαν εκδήλωση στο προαύλιο του σχολείου, αφιερωμένη στο μεγάλο μουσικό συνθέτη Μάνο Χατζηδάκη, στην ελληνική παράδοση και στον κόσμο της τεχνολογίας. Τραγούδησαν, χόρεψαν, αναπόλησαν σχολικές στιγμές, παρουσίασαν έκθεση τεχνολογίας και έδωσαν τη δυνατότητα στους γονείς τους και στους καθηγητές τους να τους απολαύσουν.

- Advertisement -

ΓΥΜΝΑΣΙΟ 1

Για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης συνεργάστηκαν η κα Τριμίντζιου Αναστασία (μουσικός), η κα Πατήλα Χρυσάνθη (φυσικής αγωγής), η κα Κογιάννη Φανή (τεχνολόγος), η κα Βαλκανιώτη Αθανασία (γερμανικής γλώσσας), η κα Αβδουλά Μαρία (αγγλικής γλώσσας), ο κος Μπαϊραχτάρης Κωνσταντίνος (φυσικής αγωγής), η κα Σταματάκη Ιωάννα (φιλόλογος), ο κος Παπαδούλης Χρήστος (Διευθυντής του Σχολείου), ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων.

ΓΥΜΝΑΣΙΟ 2

Ευχόμαστε ολόψυχα στους μαθητές και τις μαθήτριες του 9ου Γυμνασίου Τρικάλων καλή συνέχεια στις εξετάσεις που ακολουθούν και ειδικότερα στους μαθητές και τις μαθήτριες της Γ΄ Τάξης καλή πορεία στο Λύκειο!

ΓΥΜΝΑΣΙΟ 3

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων για την αμέριστη συμπαράσταση και συνδρομή του για την υλοποίηση αυτής της υπέροχης εκδήλωσης που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σε μαθητές, γονείς και καθηγητές!

ΓΥΜΝΑΣΙΟ 4

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 9ου Γυμνασίου Τρικάλων

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ