14.1 C
Trikala
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Αστυνομικά νέα της Θεσσαλίας

Συνελήφθη, σήμερα (13-05-2014) το πρωί στα Φάρσαλα Λάρισας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φαρσάλων της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, ένας 30χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος.
Ειδικότερα, ο συλληφθείς κατελήφθη να ηλεκτροδοτεί παράνομα κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος – σνακ μπαρ ιδιοκτησίας του, αφού προηγουμένως είχε παρέμβει στο μετρητή του ηλεκτρικού ρεύματος, με αποτέλεσμα να μην καταγράφεται η κατανάλωση ρεύματος.
Η κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος από το συλληφθέντα υπολογίζεται ότι ελάμβανε χώρα κατά την τελευταία τριετία περίπου, ενώ η συνολική αξία της αφαιρεθείσας ηλεκτρικής ενέργειας ανέρχεται στο ποσό των 11.000 ευρώ κατ’ εκτίμηση εκπροσώπου της Δ.Ε.Η.
Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.
Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Φαρσάλων.

- Advertisement -

Συνελήφθησαν μία ημεδαπή και ένας αλλοδαπός στη Λάρισα, διότι σε βάρος τους εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις
Συνελήφθησαν σήμερα (13-05-2014) το πρωί και το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλίας δύο άτομα, διότι σε βάρος τους εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις. Ειδικότερα, συνελήφθησαν:
• μία 41χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις με συνολική ποινή κάθειρξης οκτώ (8) ετών και οκτώ (8) μηνών, καθώς και χρηματική ποινή (50.000) ευρώ για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και κλοπή και
• ένας 51χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης πέντε (5) μηνών με τριετή αναστολή, για αρπαγή και εκούσια απαγωγή.

Συνελήφθη ημεδαπός στο Βόλο για οφειλές προς το Δημόσιο

Συνελήφθη σήμερα (13-05-2014) το πρωί στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Βόλου της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλίας, ένας 48χρονος ημεδαπός για οφειλές προς το Δημόσιο.
Ειδικότερα, ο 48χρονος συνελήφθη, διότι ως πρόεδρος εταιρείας δεν είχε καταβάλει προς το Δημόσιο οφειλές, ύψους (77.731,12) ευρώ.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ