26.1 C
Trikala
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Αστυνομικά νέα της Θεσσαλίας

Συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (20-05-2014) στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μαγνησίας της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, μία 27χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα κλοπής.

- Advertisement -

Ειδικότερα, η 27χρονη παραβίασε με τη χρήση κατσαβιδιού την πόρτα καταστήματος – μίνι μάρκετ και εισήλθε στο εσωτερικό με σκοπό να αφαιρέσει αντικείμενα. Ωστόσο, έγινε αντιληπτή και συνελήφθη από τους αστυνομικούς.

Από την κατοχή της 27χρονης κατασχέθηκαν τρία (3) κατσαβίδια, ένα (1) ζευγάρι γάντια και ένας (1) φακός.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ οι αστυνομικές έρευνες συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου προκειμένου να διαπιστωθεί τυχόν εμπλοκή της και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Συνελήφθη αλλοδαπός στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, κατηγορούμενος για
κλοπή αυτοκινήτου

Συνελήφθη χθες (19-05-2014) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων,
από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων της
Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, ένας 31χρονος αλλοδαπός,
υπήκοος Πακιστάν, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή Ι.Χ.
επιβατικού αυτοκινήτου.

Ειδικότερα, λίγο πριν από τη σύλληψή του, ο 31χρονος αφαίρεσε το αυτοκίνητο
69χρονου ημεδαπού που βρισκόταν σταθμευμένο έξω από την οικία του.

Οι αστυνομικοί κινητοποιήθηκαν άμεσα με αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη
σύλληψη του αλλοδαπού, ενώ το αφαιρεθέν όχημα κατασχέθηκε και αποδόθηκε στο
νόμιμο δικαιούχο του.

Επιπλέον, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 31χρονος παρέμενε
παράνομα στη χώρα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ
την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας Τρικάλων.

Συνελήφθη ένας ημεδαπός στο Βόλο για κλοπή μοτοσικλέτας

Συνελήφθη χθες (19-05-2014) το πρωί στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μαγνησίας της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, ένας 19χρονος ημεδαπός για κλοπή δίκυκλης μοτοσικλέτας, ενώ αναζητείται ένας 17χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας, ως συνεργός του στο ίδιο αδίκημα.

Αναλυτικότερα, οι προαναφερόμενοι κατελήφθησαν να επιβαίνουν σε δίκυκλη μοτοσικλέτα 32χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Αλβανίας, την οποία είχαν αφαιρέσει νυκτερινές ώρες της (18/19-05-2014) από χώρο στάθμευσης της πόλης και συνελήφθη ο 19χρονος ημεδαπός, ενώ ο 17χρονος αλλοδαπός τράπηκε σε φυγή και αναζητείται.

Σε αποθηκευτικό χώρο της μοτοσικλέτας βρέθηκε ένα κατσαβίδι, το οποίο κατασχέθηκε ως διαρρηκτικό εργαλείο.

Επιπλέον, εξιχνιάστηκαν έπειτα από εμπεριστατωμένη και μεθοδική αστυνομική έρευνα που διεξήγαγε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλίας, δεκαοκτώ (18) ακόμη περιπτώσεις κλοπών δικύκλων μοτοποδηλάτων στην πόλη του Βόλου, τις οποίες διέπραξε ο αναζητούμενος δράστης κατά το χρονικό διάστημα από (09-12-2013) έως (17-02-2014). Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα των διακεκριμένων κλοπών.

Όλα τα αφαιρεθέντα δίκυκλα βρέθηκαν και παρελήφθησαν από τους νόμιμους δικαιούχους τους.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, στον οποίο θα υποβληθεί και η σχηματισθείσα δικογραφία σε βάρος του 17χρονου, ενώ την προανάκριση διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.
Συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί στην ευρύτερη περιοχή του Τυρνάβου Λάρισας, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθησαν, σήμερα (20-05-2014) το πρωί στην ευρύτερη περιοχή του Τυρνάβου Λάρισας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλίας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 52 και 51 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, σε αστυνομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στον 52χρονο έξω από την οικία του, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν είκοσι (20) ναρκωτικά δισκία.

Σε νομότυπη έρευνα που ακολούθησε στην οικία του, όπου βρισκόταν και ο 51χρονος συλληφθείς σύνοικός του, βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν είκοσι εννέα (29) ναρκωτικά δισκία και μία νάιλον συσκευασία με κάνναβη, βάρους (6,3) γραμμαρίων, τα οποία κατείχαν από κοινού.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας.
Συνελήφθη ημεδαπή στο Βόλο, διότι σε βάρος της εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις

Συνελήφθη σήμερα (20-05-2014) το πρωί στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλίας, μία 35χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις με συνολική ποινή φυλάκισης δεκατριών (13) μηνών και χρηματική ποινή εξακοσίων (600) ευρώ, για φοροδιαφυγή και παράβαση του νόμου περί επιταγών.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ