11.1 C
Trikala
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Αστυνομικά νέα της Θεσσαλίας

Στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν την (02-05-2014) σε ολόκληρη τη Θεσσαλία, από Αστυνομικές Υπηρεσίες της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, με στόχο την καταπολέμηση του παράνομου υπαίθριου εμπορίου και άλλων μορφών παραβατικότητας.

- Advertisement -

Κατά τη διάρκεια της εν λόγω δράσης προέκυψαν τα ακόλουθα αποτελέσματα:

• Προσήχθησαν συνολικά (15) πλανόδιοι μικροπωλητές και συγκεκριμένα (8) αλλοδαποί και (7) ημεδαποί, σε βάρος των οποίων βεβαιώθηκαν ισάριθμες διοικητικές παραβάσεις (πρόστιμα) για παράνομο υπαίθριο εμπόριο (παραεμπόριο).
• Κατασχέθηκαν συνολικά (3.205) είδη παραεμπορίου, όπως μπαταρίες, ζεύγη γυαλιών, ζώνες, συσκευασίες με λάστιχα ποτίσματος, φακοί, πορτοφόλια, τσάντες, φορτιστές, παιχνίδια και άλλα είδη.
• Βεβαιώθηκαν παράλληλα (314) παραβάσεις και συγκεκριμένα:
 (303) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας για μέθη, υπερβολική ταχύτητα, μη χρήση ζώνης ασφαλείας, μη χρήση προστατευτικού κράνους, χρήση κινητού τηλεφώνου, κ.λπ., καθώς και
 (11) παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού.
Οι αστυνομικές αυτές δράσεις είναι στοχευμένες, έχουν ως κύριο χαρακτηριστικό τη διενέργεια ουσιαστικών και συστηματικών ελέγχων, με σκοπό την πάταξη φαινομένων παραεμπορίου και άλλων μορφών παραβατικότητας, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση σε όλους τους νομούς της Θεσσαλίας.

Συνελήφθη ημεδαπή στη Λάρισα για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης

Συνελήφθη χθες (04-05-2014) το απόγευμα στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλίας, μια 40χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή κάνναβης.
Ειδικότερα, μετά από αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή της συλληφθείσας και κατασχέθηκε μια νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης, βάρους (1,1) γραμμαρίων.
Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας.
Συνελήφθη ημεδαπός στον Τύρναβο, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη χθες (04-05-2014) το μεσημέρι στον Τύρναβο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τυρνάβου της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, ένας 67χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση, με ποινή φυλάκισης δεκαπέντε μηνών για πλαστογραφία.
Συνελήφθη ημεδαπός στο Βόλο, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις
Συνελήφθη σήμερα (05-05-2014) το πρωί στο Βόλο, από αστυνομικούς του της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλίας, ένας 57χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις με ποινή φυλάκισης ενός έτους και (8) μηνών για χρέη Δημοσίου.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ