16.6 C
Trikala
Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024

Αστυνομικά νέα

Συνελήφθη χθες (06-03-2018) το πρωί στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας 60χρονος υπήκοος Ρουμανίας, διότι κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε στο κατάστημά του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (10) αφορολόγητα πακέτα τσιγάρων.
Συνελήφθησαν χθες (06-03-2018) τις πρώτες πρωινές ώρες στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 29 και 26 ετών, διότι κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε στο Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που επέβαιναν, βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα κοκαΐνης, καθώς και μία χάρτινη συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης.

- Advertisement -

Συνελήφθη χθες (06-03-2018) το πρωί στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, ένας 38χρονος υπήκοος Πακιστάν, διότι σε βάρος του εκκρεμούν δύο αποφάσεις της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών και μία απόφαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά, με συνολική ποινή φυλάκισης (1) έτους και (4) μηνών, για το αδίκημα της κλοπής και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Συνελήφθη χθες (06-03-2018) το απόγευμα στους Σοφάδες, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Καρδίτσας, ένας 29χρονος ημεδαπός, διότι βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν μία χάρτινη συσκευασία με ηρωίνη, βάρους (1,2) γραμμαρίων, καθώς και έξι ναρκωτικά δισκία.
Συνελήφθη χθες (06-03-2018) το απόγευμα στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας, ένας 31χρονος ημεδαπός, διότι σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερις νάιλον συσκευασίες με κάνναβη, συνολικού βάρους (20) γραμμαρίων.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ