12.2 C
Trikala
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Αστυνομικά νέα

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας εξιχνιάσθηκε μια περίπτωση απάτης και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 22χρονου ημεδαπού για τα αδικήματα της απάτης και της πλαστογραφίας. Ειδικότερα, όπως εξακριβώθηκε, την (29-01-2018) ο 22χρονος μετέβη σε πρακτορείο Ο.Π.Α.Π. στη Λάρισα και παρέδωσε στον 66χρονο ημεδαπό ιδιοκτήτη δύο τραπεζικές επιταγές προκειμένου να παραλάβει λαχεία, οι οποίες όπως διαπιστώθηκε ήταν πλαστές και κατασχέθηκαν.
Συνελήφθη, χθες (25-04-2018) το πρωί στον Τύρναβο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τυρνάβου, ένας 27χρονος ημεδαπός, διότι λίγο νωρίτερα εισήλθε σε αυλή οικίας 35χρονης ημεδαπής και αφαίρεσε ένα κινητό τηλέφωνο. Στην κατοχή του 27χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε το αφαιρεθέν αντικείμενο, το οποίο αποδόθηκε στη νόμιμη δικαιούχο.
Συνελήφθη, χθες (25-04-2018) το πρωί στα Φάρσαλα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φαρσάλων, ένας 47χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Λάρισας για το αδίκημα της κλοπής, με ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών.
Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας εξιχνιάστηκε μία περίπτωση κλοπής και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 43χρονου ημεδαπού. Ειδικότερα, όπως εξακριβώθηκε, την (23-04-2018) στη Λάρισα, ο  43χρονος αφαίρεσε από το εσωτερικό αυτοκινήτου 54χρονου ημεδαπού, διάφορα έγγραφα, αντικείμενα και τραπεζικές κάρτες, ενώ στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας μία από τις τραπεζικές κάρτες, πραγματοποίησε αγορές από φαρμακείο, αξίας (90) ευρώ.
                                  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Συνελήφθη, χθες (25-04-2018) το πρωί στο Βόλο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου, ένας 34χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία με ποσότητα κάνναβης, βάρους (11,5) γραμμαρίων.
Συνελήφθη, χθες (25-04-2018) το βράδυ στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ρήγα Φεραίου, ένας 64χρονος ημεδαπός, διότι σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (22) τυποποιημένες συσκευασίες καπνού των (50) γραμμαρίων η καθεμία και (336) πακέτα τσιγάρων, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ένσημη ταινία φορολόγησης.
Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ