12.6 C
Trikala
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Αστυνομικά νέα

Συνελήφθη, χθες (05-05-2018) το πρωί στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας 42χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας με ποινή φυλάκισης δέκα μηνών, για το αδίκημα της κλοπής.
Συνελήφθη, χθες (05-05-2018) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας 38χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμούν σε βάρος του δύο αποφάσεις του Μονομελούς και του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας, αντίστοιχα, με ποινή φυλάκισης ενός έτους και δύο μηνών, καθώς και χρηματική ποινή (250) ευρώ, για το αδίκημα της κλοπής.

Συνελήφθη, χθες (05-05-2018) το μεσημέρι στους Σοφάδες, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σοφάδων, ένας 29χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Καρδίτσας, με ποινή φυλάκισης ενός έτους, οκτώ μηνών, καθώς και χρηματική ποινή (1.200) ευρώ, για τα αδικήματα της ψευδούς ανωμοτί κατάθεση και της παράβασης του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Συνελήφθησαν, χθες (05-05-2018) το βράδυ στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας, δύο υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 39 και 51 ετών, διότι το πρωί της ίδιας ημέρας διέπραξαν δύο περιπτώσεις κλοπών από σούπερ μάρκετ της πόλης, αφαιρώντας συνολικά διάφορα προϊόντα. Τα κλοπιμαία βρέθηκαν στην κατοχή των δραστών, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους νόμιμους δικαιούχους.
Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ